Ahojte 🙂 dnes mi bohužiaľ zistili HPV a o pár dní idem na biopsiu a kolposkopiu krčka maternice pretože vraj mám nálezy. Keďže sme v rodine mali rakovinu tohto typu som aj sledovaná. Deti ešte nemám. Mám 25 rokov.
Je to bežné ísť takto skoro na tieto dve vyšetrenia?
Pred časom som navyše niekoho spoznala, poznáme sa už vyše polroka a stali sa z nás veľmi blízki...
On o tom vie a milo ma prekvapilo že aj napriek tomu chce so mnou skúsiť vzťah aj keby to nedajbože bolo to najhoršie....
Len ma prekvapilo že tak rýchlo ma posielajú na tieto testy, kamoška mala tiež vírus a išla iba opakovane na cytologiu.... Lekár sa snažil byť milý, že bude všetko OK, ale možno ma tu niekto z vás vypočuje... Myslela som, že aj ten muž odo mňa odíde, keď sa to dozvie... možno sú to zmätené myšlienky, ale takto to teraz cítim.
@123nikolaa123 nepovedal mi, aké číslo, iba že mám hneď o pár dní prísť na tieto dve vyšetrenia, čím skôr...
Držím ti palce, mne takéto vyšetrenie odkladali asi 4 roky, mala som HPV a keď som mala až 3b ma poslali a išla som urýchlene na konizaciu - diagnoza karcinom in situ, odstránil sa, bez liečby, som teraz sledovaná každého pól roka
a aký máš nález?