Hormonálny obraz ženy

eteew267
20. jún 2023

Zdravím, možno tu už bola podobná diskusia, ale ja som nenašla priamo odpoveď, tak sa opýtam. Ja by som chcela ísť na hormonálny obraz, kde je všetko, lebo u gynekologičky mi robila, ale žiaden testosterón atď. Ja by som práveže chcela taký, kde je už všetko, ale neviem, kde by taký test poskytovali? Neviete náhodou?
Ďakujem

sisa_s
20. jún 2023

Bud cielene gynekolog vie urobit, alebo endokrinolog..ak napr.pride zena, ktora ma problem s ochlpenim, robi sa aj testosteron, rutinne u gynekologa bez tazkosti sa nerobi

eteew267
autor
20. jún 2023

@sisa_s Jasne, ja som bola u gynekologičky kvôli akné a padaniu vlasov a neurobila mi na testosterón ale vyšla jej tam nejaká zmena na štítnu žľazu, tak som bola u endokrinologičky a jej vyšlo všetko oka, tak teraz neviem komu mám veriť, preto by som chcela či sa nedá urobiť niekde test na všetko.

sisa_s
20. jún 2023

@eteew267 tak potom skus pozriet stranky Medirex, Unilab, urcite maju aj hormonalny profil ako samoplatca

eteew267
autor
20. jún 2023

@sisa_s Skúsim, vďaka.

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cukroska
22. júl 2023

@eteew267 ja som bola aj kvôli hormonálnej nerovnováhe, priberanie ,únava, vypadávanie vlasov. Gynekológ mi neurobil nikdy žiadny hormonálny profil ,na endokrinologii áno, ale doteraz neviem či aj na tieto hormóny. Tiež miam uz dlhé roky problémy aj z nežiaducim ochlpenim, únavou, zle jemne a lamave vlasy. U mňa perimenopauzou.V podstate na endokrinologii je to ok.Ak nerátam nízke D čko čo má takmer každý všetko v norme. Pripísala to všetko mrnopauze a stresu
A ohľadom váhy, tak ako som povedala. Zdravo sa stravovať, športovať. Žiadne sladkosti a jesť ako dieťa.