Do akého veku rastu prsia ? Ak mam 18 nárastu ? Stalo sa niekomu?Ci sa mam zmieriť s malymi
zmier sa .... max 16 rokov a koniec
To uz ani nie. Ale telo a postava sa vekom meni. Do 25ky este vyzrejes a aj tuk sa ti este mozno kade tade porozklada a uvidis. Mozno zaplni aj podprsenku.
Do stovky. Bohuzial uz len smerom k pupku. Ono clovek sa aj tesi z vacsich prs ked je mlady, ale potom s vekom tie dudy obludy nezvaknu vyzerat az tak dobre ako tie male. Takze vsetko ma aj svoje plusy a minusy.
@podmostom no to si jej teraz dala... ale pravdivo
..zvacsia sa jedine ak priberies, popripade tehotenstvo ..
Po dvoch odkojenych deťoch, veru závidím tie male 🙂 nájdi si na tom tie výhody…vlastne, ake su nevýhody? Ak myslis z pohladu chlapa tak aj zeny s malými maju mužov, milencov…nie je to vada
Ja som mala ako mlada A-B zalezalo od strihu. Ciciny som si vedela stale krasne urobit aby vyzerali dobre 🙂 Teraz po 2 tehotenstvach mam B 🙂 nemozem byt nespokojna oproti rovesnickam s D a E kosikmi a vytahanymi bradavksmi. Moje cici ci uz podprde alebo bez nej stale dobre vyzeraju :D
mozu sa trochu zvacsit pri brani HAK, ale neodporucam ju brat iba kvoli tomu
Este narastu - spolu s vahou 🙈 Priberies = zvacsi sa aj objem prs, schudnes = zmensi sa.
@babydesire to tiez nieje záruka, kamoska pribrala 25kg a prsia sa nezväčšili ani o kúsok 😅
@hilda08 fakt ? Mne vaha kolise uz od puberty a vzdy sa zmeni objem ors,,nevravim, ze z B mam zrazu D ..ale vidim, vnimam ze velkost sa meni..priberiem, nesedi podprda tak ako predtym,,,schudnem a zrazu je akurat
Pomaly sa zmieruj.🙂 Male, ale zdrave.