Do akého veku rastú prsia?

3. okt 2022

Do akého veku rastu prsia ? Ak mam 18 nárastu ? Stalo sa niekomu?Ci sa mam zmieriť s malymi

stanulienkat
3. okt 2022

Pomaly sa zmieruj.🙂 Male, ale zdrave.

irusa
3. okt 2022

zmier sa .... max 16 rokov a koniec

solange7
3. okt 2022

To uz ani nie. Ale telo a postava sa vekom meni. Do 25ky este vyzrejes a aj tuk sa ti este mozno kade tade porozklada a uvidis. Mozno zaplni aj podprsenku.

podmostom
3. okt 2022

Do stovky. Bohuzial uz len smerom k pupku. Ono clovek sa aj tesi z vacsich prs ked je mlady, ale potom s vekom tie dudy obludy nezvaknu vyzerat az tak dobre ako tie male. Takze vsetko ma aj svoje plusy a minusy.

katkaseiner
3. okt 2022

@podmostom no to si jej teraz dala... ale pravdivo

evelyn246246
3. okt 2022

..zvacsia sa jedine ak priberies, popripade tehotenstvo ..

hilda08
3. okt 2022

Po dvoch odkojenych deťoch, veru závidím tie male 🙂 nájdi si na tom tie výhody…vlastne, ake su nevýhody? Ak myslis z pohladu chlapa tak aj zeny s malými maju mužov, milencov…nie je to vada

nevenka
3. okt 2022

@hilda08 som na tom podobne, 3 odkojene deti a 4. na ceste, takze este 2 rocky isto. A potom uvazujem o zmenseni, lebo gravitacia je svina. Velkost cca 75G - 80 E-F.
Co by som ja dala za tie 70C, co mala ako mlada baba...😅

dada13288
3. okt 2022

Ja som mala ako mlada A-B zalezalo od strihu. Ciciny som si vedela stale krasne urobit aby vyzerali dobre 🙂 Teraz po 2 tehotenstvach mam B 🙂 nemozem byt nespokojna oproti rovesnickam s D a E kosikmi a vytahanymi bradavksmi. Moje cici ci uz podprde alebo bez nej stale dobre vyzeraju :D

viky173
3. okt 2022

mozu sa trochu zvacsit pri brani HAK, ale neodporucam ju brat iba kvoli tomu

babydesire
4. okt 2022

Este narastu - spolu s vahou 🙈 Priberies = zvacsi sa aj objem prs, schudnes = zmensi sa.

hilda08
4. okt 2022

@babydesire to tiez nieje záruka, kamoska pribrala 25kg a prsia sa nezväčšili ani o kúsok 😅

babydesire
5. okt 2022

@hilda08 fakt ? Mne vaha kolise uz od puberty a vzdy sa zmeni objem ors,,nevravim, ze z B mam zrazu D ..ale vidim, vnimam ze velkost sa meni..priberiem, nesedi podprda tak ako predtym,,,schudnem a zrazu je akurat