Ahojte.
Čo vám najviac zabralo pri bolestivom menzese? Dnes sa mi spustil strašne silný, prvý krát v noci bez prípravy. Mávam bolestivý ale toto je až moc. Je mi na zvracanie, prehnalo má a o kŕčoch nehovorím. V noci ešte kojím.
Panadol Femina
ak sa da vela chodit ,aby krv prudila a neboli krce, a este mam zarobenu zmes z es olejov super woman, ale je tam salvia takze to az ked nebudete kojit, ale mne to zabera skvele aj na pms
@qwer2019 ahoj. Ak teda pomôžem tak mne na silné bolesti zaberajú algifen kvapky. Pred dvoma rokmy som brala bylinné kvapky Gynex a tie mi velmi pomohli vtedy mi krasne upravili cyklus aj som mala oveľa menšie bolesti. Akurat si nie som ista ci sa môžu aj ked kojiš.
Uprimne? Pomaha mi, ked si dam alkohol 😅
@qwer2019 mne vzdy ibalgin 400, a ja vzdy dve tabletky naraz....takze 800ka
Ja som roky trpela, teda od 13 rokov, nič nepomáhalo, lieky, horúce obklady dookola, proste nič, no a nakoniec som našla liek a to domácu pálenku 52%. Dám si dva poháriky hneď a úplne mi uvoľní bolesti do 5 minút. Takže už to riešim len takto.
Ja som mala pred detmi menzes ze som ani nevedela ze ho mam. Teraz? idem z koze vyskocit dakedy. Je ovela silnejsi, mam krce, bolesti krizov a nalada ze by som zabila vsetkych okolo a potom seba. Je to strasne. Uz sa tesim, ked budem po prechode a bude pokoj.
@qwer2019 mne gynekolog odporucil nimesil. Je to ale na predpis, kazdopadne funguje u mna na 100%, a to som mavala extremne bolesti. Teraz tiez dojcim, ale menstruaciu som este nedostala, no pravdupocediac popri dojceni by som sa to bala uzit. Kazdopadne aspon budes vediet ked dokojis, ze existuje aj nieco taketo. Este som isty cas uzivala algifen, ten je tiez na predpis, ale po case zacalo byt moje telo na to rezistentne, no tiez neviem ako to je s dojcenim.
Este skus magnosolv, to by malo byt tiez proti krcom - uzivala som to isty cas v tehotestve. Tiez je to na predpis. Asi to nebude tak ucinne ako analgetikum, ale snad pomoze aspon trochu, a hlavne je to vhodne uzivat aj pri dojceni.
@qwer2019
Nalgesin S
Flector, ale ked kojis len paralen
Teraz po rokoch som zistila že Nospa
Toto mávam podobné a teda tiež by som rada vedela o niečom účinnom. Teplo na brucho to mi pomôže len na chvíľku aj to musím ležať, čiže to nie je bohviečo. A nervózna som potom na celý svet.