Čo vám najviac zabralo pri bolestivom menzese?

qwer2019
4. nov 2021

Ahojte.
Čo vám najviac zabralo pri bolestivom menzese? Dnes sa mi spustil strašne silný, prvý krát v noci bez prípravy. Mávam bolestivý ale toto je až moc. Je mi na zvracanie, prehnalo má a o kŕčoch nehovorím. V noci ešte kojím.

pielka
4. nov 2021

Toto mávam podobné a teda tiež by som rada vedela o niečom účinnom. Teplo na brucho to mi pomôže len na chvíľku aj to musím ležať, čiže to nie je bohviečo. A nervózna som potom na celý svet.

vanda323
4. nov 2021

@qwer2019 Čajík Alchemilka

1angelika
4. nov 2021

Panadol Femina

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nwnw
4. nov 2021

@qwer2019 paralen ked kojis a je aj HAK pre kojace

shogun
5. nov 2021

@qwer2019 mne sackovy flector na predpis, alchemilku som skusala pit pred MS a mi skorono tyzden posunula MS

zltadanka
5. nov 2021

@qwer2019 mne vravela dr. ze po porode sa to upravi. Porodila som 2 deti a mavam mesiac kedy normalne horise ako porod. Minuly mesiac som mala krce do brucha do krizov som sa az rozplakala. Ibalgin nepomoze, dam si sprchu teplu ta na chvilku zabere a iba preckat 😧

shogun
5. nov 2021

@zltadanka presne, aj mne to dr povedal, ze vydrzte do porodu a bude lepsie a trt makovy, este sa mi pridala aj bolestiva ovulacia a ta byva este horsia😔

danielkka
5. nov 2021

@qwer2019 mne pomaha horuci kupel, pripadne dlha horuca sprcha, v noci si dam na alebo pod brucho horuci termofor. ked je najhorsie, tak ozaj ibalgin. paralen mi nepomahal

lucopeda
5. nov 2021

ak sa da vela chodit ,aby krv prudila a neboli krce, a este mam zarobenu zmes z es olejov super woman, ale je tam salvia takze to az ked nebudete kojit, ale mne to zabera skvele aj na pms

qwer2019
autor
5. nov 2021

@shogun veru. Aj ja som bola v tom ze po pôrode sa toho zbavim. Kdeže. 2 pôrody a som na tom ešte horšie

vanesnicol
5. nov 2021

@qwer2019 ahoj. Ak teda pomôžem tak mne na silné bolesti zaberajú algifen kvapky. Pred dvoma rokmy som brala bylinné kvapky Gynex a tie mi velmi pomohli vtedy mi krasne upravili cyklus aj som mala oveľa menšie bolesti. Akurat si nie som ista ci sa môžu aj ked kojiš.

qwer2019
autor
5. nov 2021

@nwnw mala som takú, teraz mam syna :D

eskop
5. nov 2021

@qwer2019 mne pomohol porod😀ale mam strasne silné.. radšej ani nikam nechodím vtedy

sima3213
5. nov 2021

@qwer2019 flector prasok..do 10 minut je po akejjkolvek silnej bolesti

janba
5. nov 2021

Uprimne? Pomaha mi, ked si dam alkohol 😅

shogun
5. nov 2021

@janba haaa, to je dobree, to ma nenapadlo a jedno aky, nech doplnim zasoby🤭

kacenka1006
5. nov 2021

@qwer2019 mne vzdy ibalgin 400, a ja vzdy dve tabletky naraz....takze 800ka

leticia22
5. nov 2021

Ja som roky trpela, teda od 13 rokov, nič nepomáhalo, lieky, horúce obklady dookola, proste nič, no a nakoniec som našla liek a to domácu pálenku 52%. Dám si dva poháriky hneď a úplne mi uvoľní bolesti do 5 minút. Takže už to riešim len takto.

halci
5. nov 2021

Ja som mala pred detmi menzes ze som ani nevedela ze ho mam. Teraz? idem z koze vyskocit dakedy. Je ovela silnejsi, mam krce, bolesti krizov a nalada ze by som zabila vsetkych okolo a potom seba. Je to strasne. Uz sa tesim, ked budem po prechode a bude pokoj.

halci
5. nov 2021

@leticia22 dobry napad, to nabuduce vyskusam.

pivonka01
5. nov 2021

@qwer2019 mne gynekolog odporucil nimesil. Je to ale na predpis, kazdopadne funguje u mna na 100%, a to som mavala extremne bolesti. Teraz tiez dojcim, ale menstruaciu som este nedostala, no pravdupocediac popri dojceni by som sa to bala uzit. Kazdopadne aspon budes vediet ked dokojis, ze existuje aj nieco taketo. Este som isty cas uzivala algifen, ten je tiez na predpis, ale po case zacalo byt moje telo na to rezistentne, no tiez neviem ako to je s dojcenim.
Este skus magnosolv, to by malo byt tiez proti krcom - uzivala som to isty cas v tehotestve. Tiez je to na predpis. Asi to nebude tak ucinne ako analgetikum, ale snad pomoze aspon trochu, a hlavne je to vhodne uzivat aj pri dojceni.

janba
5. nov 2021

@shogun mne stačí aj pivo a je mi lepšie. Kludne postacia dva poldecaky domacej. Fakt som tomu neverila, ked uz neviem co, dam si a naozaj mi to pomoze

lacibo
5. nov 2021

@qwer2019 magnezium a kalcium uzit

hubka51
5. nov 2021

@qwer2019 ja som to vzdy riesila liekmi.No objavila som alchemilku a je to uzastna bylinka.Ked dostanem menzes a mam ho moc bolestivy urobim si šalku čaju z alchemilky a ked je to moc neznesitelne dam si este tekute magnezium.Do hodiny mi krce prejdu.

ailiba
5. nov 2021

@qwer2019 po porode už som nemala bolesti. Ale predtým alchemilkovy čajík, brufein, horúce vrecúško na bruško, horúca sprcha, oddych. Ale je to veľmi nepríjemné, bohužiaľ treba vydržať.

jekaterinabs
5. nov 2021

@qwer2019
Nalgesin S

elly23
5. nov 2021

Flector, ale ked kojis len paralen

eviann
5. nov 2021

@qwer2019 Zijem v USA a mam jedného z naj gyndosov. Menzes mi prisiel 4 dni po sestonedeli. Strasne bolestivy a silny. Mam predpisany Ibuprofen 800 kazdych 6 hodin. Pri kojeni sa moze. Rodila som cisarom a brala ho proti bolesti aj v nemocnici.

gabik21
5. nov 2021

Teraz po rokoch som zistila že Nospa