Čo môže byť hrčka na vagíne?

babyprinc
1. júl 2019

Zdravim je mi to trapne sem pisat ako som sa isla sprchovat tak na lavej strane vaginy som objavila taku mensiu hrcku😥 na dotyk to trochu boli a je mi to neprijemne.. nemate stym skusenost? mala by som to riesit s gynekologom?

pininka1
1. júl 2019

@babyprinc môže to byť len upchala uzlina, alebo potna žľaza. Ja to mávam pravidelne, väčšinou sa to vstrebe, alebo odtiaľ vytečie hnis a zahojí sa to

babyprinc
autor
1. júl 2019

@pininka1 dakujem dufam ze to bude to 🙂

kikaaa444
1. júl 2019

@babyprinc môže to byt aj z holenia .

medovka14
1. júl 2019

@babyprinc alebo môže ísť o zapálenu bartoliho žľazu..

nikpa
1. júl 2019

@babyprinc bartoliniho žľaza, googli info či sa ti to podobá...

babyprinc
autor
1. júl 2019

@nikpa jezis maria dufam ze to nebude to😭 bojim sa moc... je to iba na jednej strane na lavej taky maly opuch do hraskovej podoby ako keby ma bodol komar 😱

nikpa
1. júl 2019

@babyprinc ja s tým žijem už asi 4roky 🙂 občas ma začne bolieť ale chválabohu zatiaľ sa to dalo vždy vydržať a za pár dní to prešlo. No keď sa zapáli, nie je to sranda podľa toho čo mi gynekológ hovoril. Ale teraz už nič nespravis, zbytočne sa stresujes

domi1999
1. júl 2019

Ja som mala tiez malé krčky najskor som myslela ze uzliny ale nakoniec to bolo z holenia - zapálené vlasové folikuly - najlepšie ist k doktorke 🙂 mne nato dala mastičku a odvtedy to je fuč

tanikka
2. júl 2019

aj ja teraz budem musieť ísť k doktorovi aby sa mi pozrel na jednu vec. tiež mi to príde ako zdúrená uzlina ale bojím sa, či to nie je niečo vážnejšie.

anna_maria1
2. júl 2019

@nikpa fuha, to som ani nevedela, ze nieco take je. Nevyzera to moc dobre ☹

nikpa
2. júl 2019

@anna_maria1 ani ja kým sa mi to nespravilo 🙂

nika898
2. júl 2019

@babyprinc moze to byt obycajna vyrazka. Je horuco a ak si sa pri holeni porezala alebo sa ti mohol zapalit zarasteny chlpok. Uvidis po par dnoch 😉

terrinka14
3. júl 2019

@babyprinc precitaj si moji diskusiu ... nedavnu
Som to riesila 🙂

pazdura
23. júl 2022

@babyprinc nezapalil sa ti chlpok? Mne sa to stalo a po čase samo zmizlo