Dcérka 2 r má stravu vyvazenu pije čistu vodu. Prdi a bruško neboli. Necge sa jej vôbec kakat až po 4_5 dňoch. Už som s toho zúfalá chcem ísť na gastro. Bojim sa že ochorie z toho keď nekaka aspoň po 2 dňoch.
Toto poznam aj moja mala to mala a dokonca este niekedy aj ma .ako sa odplienkovala tak zalal kolotoc ze nekakala .najskor 2 dni potom 3 4 aj 5 dni .vzfy som si to odsledovala a ak sa nevykzkaka na 3 den vecer som dala glicer.cipok .do hofiny s placom sa vykakaka .ale zvykla si na to .nakoniec aom volala na gastro to uz nekakala 4 den tak nam dala cipky take robene .po nom sa vykakala lebo velni stipe ritka .krute ale pomohlo to aspom tak ze ked uz nekaka 2 dni pohrozim jej a ho dam a vykaka sa su dni zeaj nie ale to podam uz len glyc.cipok .vsetko to trvalo 1.5 .a velmi malej pomaha ak kazdy den spqpa ovsenu kasu doma uvarenu .to je pomaha
skus jej podavat easylax, vraj to pomaha, neviem od akeho veku je to ale... toto je dnes casty problem u deti akosi..
a ked ide po tych 5 dnoch kakat, ide normalne, alebo robi okollo toho potom caviky? je zapecena potom, alebo ma normalnu stolicu? lebo to moze byt problem, ze je uz zapecena a ak ide konecne, tak ju to uz boli a preto to zadrziava.... a to je potom zacarovan kruh.. kamoska podava nejaku vlakninu, inu ako psylium, lebo to by jej maly nezjedol... ak mu to neda, tak hned je zle, zapecie ho a boji sa kakat...