Pekny dnik. Po 3 rokoch snazenia som si dnes nasla na 11 dpo pozitivny test. Lenze poslednych 4-5 dni mi bol styk neprijemny a palilo ma to vnutri. Prosim Vas je to v poriadku na zaciatku mozneho tehotenstva? Nikdy som toto predtym nemala 😔😔
@mariska1989 v podstate ano, to som este tehotna nebola, ale mozno telo nejako prehnane reaguje, 1.krat mam pozitivny test a bojim sa aj tesit, kedze ma to zospodu stipe a pri sexe to bolo hrozne palenie. Sucha som nebola, partner to citil rovnako ako predtym pri sexe.
ja som mala na začiatku tehu-tak 6tt mykozu, ale len takú jemnú. Vtedy sme sex nemali, ale viem si predstaviť, že pri ňom by to pálilo.
@luci_ba v 6 tt som sa docitala ze sa to stava, ale takto 2-3 dni pred ms nie.. bojim sa, ze to znamena nieco zle.
to si nemyslím, ale teda lekár nie som.
Podľa mňa to nemalo nič spoločné s tým že sa začalo niečo diať ako je uhniezdovanie .tiež ma napadla tá mykóza. Ako ja byť tebou zavolám svomu gyn poviem o čo ide a on ti už poradí a povie čo a ako
@luci_ba
@beata_k
@mariska1989 dakujem. Dnes zavolam na gyndu. Snd bude vsetko Ok.
Čo si sa dozvedela ?
No keďže si našla na 11 deň ( ducha ) a 4/5 dni cítiš pálenie skôr si bola asi suchá 🤔 lebo vtedy si mala len uhniezdovanie takže ešte to nebolo ani začiatok tehu naporiadok