Ahojte, prosím o radu.
Máme požičanú lampu bioptron compact III. Farebné filtre nemáme. Viete niekto prosim, či je s ňou odporúčané nasvecovať vaječník, na ktorom je cysta? onko markery mám v poriadku. Čítala som niekde v diskusii (ale to len jedna pani povedala), že ak je v tele cysta alebo nádor aj nezhubný, že lampa podporuje rast a môže to zle dopadnúť. Mne sa cysta zväčšuje, je tam pravdepodobnosť operácie, tak som chcela vyskúšať všetko v rámci samoliečby no nie som si istá, či lampu môžem používať. Doktorky neviem, či sa mám spýtať, či ma nevysmeje, že je to hovadina alebo čo. Ďakujem vopred veľmi za radu.
🍀
@katuskaveronika27 ja už tiež jednu laparoskopiu 5 rokov dozadu za sebou mám.
Ak by to bolo vhodne a podskusane odporucila by ti to lekarka.
práve mi prišla správa na moju otázku od certifikovanej predajkyne na slovensku "mozte svietit Bioptron podporuje rast zdravych buniek" ale asi sa predsalen opýtam lekárky
@isk a to mas ake cysty ? Vodnate?
@roztlieskavacka toto neviem, robia sa mi pravidelne a vždy nejako zanikli, táto robí šarapatu
@isk ved píšeš ze si po laparoskopii 5 rokov, to ti nepovedali nález aký si mala?
@roztlieskavacka vtedy nešlo o cystu, ale o vajcovod ktorý mal šírku 7cm plný hnisu. Museli to prepchávať laparoskopicky
@isk mňa ties operovali mala som cystu na vaječníku. Operovali má laparoskopicku. A do teraz je to v poriadku už 😊 mne sa tiež zväčšovala