Baby, ktore beriete tuto antikoncepciu, ake mate skusenosti?? Citala som na nu kadejake negativa, bolest hlavy, spinenie, dokonca chdnutie a nechut na sex,depresie, ja ju beriem mesiac avsak nic z toho nepocitujem, jedine na co sa chcem opytat su prsia, mna prsia malokedy pred menzesom boleli,avsak odkedy ju beriem je to neznesitelne este nebolo dna aby ma neboleli, bolest je v celych prsnikoch, bradavkach, niekdy sa nemozem ani dotknut a pocitujem palenie. Je to normalne alebo zle ? Dakujem
Ahoj, ja som Belaru užívala 5 rokov a žiadne problémy som nemala. Bežné menštruačné bolesti, ale inak nič, čo popisuješ som nezažila. Ja som s Belarou bola spokojná. Ale napr. kamoške ju predpísali v tom istom čase ako mne a vysadila ju po pol roku, lebo mala nevoľnosti, strata libida, zvýšená podráždenosť, samé problémy...
Ahojte! Ja som tiež kedysi brala Belaru ale mne po čase začala prekážať. Čokolvek som zjedla nafukovalo mi brucho s čoho som mávala krče, na pleť mi to vôbec nepomohlo, potom som mala Maitalon s toho som pribrala ešte viac a zhoršilo mi to aj pleť a potom som mala ešte tretiu a tá mi vyhovovala a to bolo Dienorette tú som brala 4 roky
@majuska1515 Ja som ju brala ale nebolo to dobré bolo mi po nej do vracania , nafukovalo ma , stratila som menštruáciu , a doktor mi povedal že to s toho nie je ale neverím tomu nič vo mne nespravilo takú šarapátu ako toto
@majuska1515 mne nič nebolo akurát občas zle
Mne nic nie je z nej
@noralucia a z dinorrete si nepribrala ?
@majuska1515 nie najviac z maitalonu... ale proste pri každej antikoncepcii som sa cítila taká nesvoja a keď som vysadila tak úplne inak som sa cítila
Prosím vás potrebujem radu od žien ktoré užívajú belaru. Vďaka
Kupim Belaru.
@kristina306 mam 2 blistre ak ju este beries
Ja som ju užívala žiadne z príznakov som nemala celkovo mi vyhovovala až na to že som teraz 16tt - vďaka nej 🙈vraj sa to stáva