Ahojte,
Po materskej som nastupila do prace...po pol roku som odisla lebo sef bol príšerný človek a rovno som naskočila do druhej práce.Tam šéf super,len chcel aby som robila z úradu práce,že on platiť odvody nebude 🤦 Tretia práca ...úplne zle,šéf sa hrá na poloboha,vrieska,vyžaduje 100 percentný výkon po žiadnom školení,že sa mám zaučiť sama 🤦 za minimálnu mzdu a služobný telefón musím dvíhať aj o ôsmej večer....už nevládzem....čo ďalej? 😪 Zas odísť? Ako bude ten môj životopis vyzerať? Som neskutočne zúfalá 😪
@mamina7070 stavebnictvo,predaj,poradenstvo,fakturacia,praca kde to bez zaskolenia nejde...
@mamina7070 tato tretia praca ma neskutocne vycerpava,nevenujem sa detom,som stale nervozna,mam strasny strach zo sefa ze co zas...kazde rano vraciam od strachu...
tak to ukonci a hladaj nieco v comnsa vyznas lepsie a nebudes mat taky stres
@mamina7070 ved hej...len ci uz nebude divne odist z tretej prace 🤦
Ako dlho si v tejto 3tej praci? Bud skus vydrzat kym sa dobre zaucis a sef nebude mat pindy, ale niekedy ani to nepomoze a budes musiet zmenit. Neodporucam ostavat ked kazde rano vracias od strachu a si doma nervozna. Da sa najst aj dobra praca, ako, vsade je nieco, ale toto nedovol aby Ti robota nicila zdravie.
Autorka, šéf cholerik nikdy normálnym šéfom nebude, ani keby si bola dokonalosť sama. Kompenzuje si na Tebe svoje problémy, či pracovné či súkromné. Odtiaľto utekaj, ak si chces zachovať zdravý rozum a zvyšok sebavedomia. Prácu si zasa nájdeš, hľadaj novú čo najrýchlejšie.
@coco1 ved to ze kazdy mi vravi ze vsade je nieco,ale toto je extrem,doma neoddychnem nic,na telefone musim byt stale pre zakaznikov....ziadny zivot nemam..som tam dva mesiace a kazdy kto ma stretne sa ma spyta co sa ti stalo 🤦 musim uz vyzerat desivo
@darinkaninka ano,som priamo pod nim,stale mu na rane,takze vsetko co sa udeje aj ked za to nemozem aj tak za tl mozem...je to nervak riadny
Ak po Tebe vrieska dva mesiace, tak si už snáď hľadáš novú prácu. Neexistuje, aby seriózny šéf po zamestnancovi hulákal. Ani na začiatku, ani neskôr. Bez ohľadu na to, či si sa už naučila všetko čo treba. Na to je skúšobná doba. Jemu asi všetci zamestnanci preto utiekli, lebo vrieska a ešte od nich vyžaduje, aby vo svojom voľnom čase vybavovali pracovné záležitosti.
@darinkaninka jasne ze si hladam,len som v regione kde je to s pracami horsie,asi preto som uz tri krat natrafila na hrozu 🤦 ano,tam sa striedaju zamestnanci velmi rychlo,malokto to vydrzi
Pokial dalsia praca nebude nadvazovat na tieto tvoje predchadzajuce, tak ich ani nepis do zivotopisu... ked sa budu pytat, preco tam mas medzeru, tak potom by som povedala, ze boli nerelevatne alebo pracovala som tam a tam 2 mesiace, ale kvoli problemom so sefom som odisla...
Ja Ti rozumiem. Mala som to iste. Vydrzala skoro 2 roky ale normalne som zacala mat zdravotne problemy. Odisla som. Zo dna na den. Nic som nemala na ruke ale manzel aj rodina ma podporili. A teraz prisla odmena -praca, z ktorej len tak lahko neodidem ;) tak Ti posielam silu, urob tak, aby Ty si bola spokojna a taktiez tvoja rodina. Neboj sa, najde sa. Pozri, si v skusobnej. Ja by som odisla a do CV tuto robotu ani nedavala. Hlavne sa nenechaj prosim znicit za minimalnu mzdu.. 🙏
@coco1 ďakujem....som na tom fakt dost zle psychicky,bojim sa ako by slo dalej s tymto stresom...Vsetky ste ma utvrdili v tom ze mam odist...takto to nepojde
S tymto stresom? Tak zaludocne problemy - uz zvracias a vies sa pekne dostat az ku vredom na zaludku. Stoji ti to za to? Keby si aspon par tisic zarabala, ze teda ASPON ten plat by bol nejake zadostucinenie... mala som tiez chvilu nieco podobne, teda nie az tak. Ale z up som musela zobrat jedno miesto, ktore sice nebolo tazke, aj ludia boli fajn, krasne prostredie, ale: nic mi to nehovorilo, chybal mi kontext, pozadie. Nevedela som si poprepajat informacie a videla som, ze kolegyni to lezie na nervy... postupne sa minusy u mna zbierali... vrchol bol, ked mi sefka povedala, aby som jej nechala v praci notebook, lebo mi musi prezriet maily... sefka nemala absolutne paru o tom (bola majitelka, ale zijuca uplne mimo a prisla max raz rocne). Ked som zistila, ze podporu budem mat asi o 100e menej ako plat, tak som nabehla za sefom, aby sme sa dohodli na konci. Zrovna v pondelok som tam zabehla, lebo som chcela vediet, ci info, ktore sa ku mne dostali su pravda a ked som to miesto este len z dialky uvidela, tak mi fyzicky neskutocne zle a skoro som sa v aute pozvracala...
Urcite. Najdes lepsie. Tiez som hladala a dost menila roboty, uz okolie krutilo nado mnou hlavou. Ale v predposlednej velmi podobne ako u Teba - kricanie a vela zleho, ani nebudem dopodrobna pisat.. tak nakladal, nakladal az pretiekol pohar. ale zmenilo ma to, zocelilo a uz nikoho nenecham po mne bliakat a uz vobec nie neopravnene.
@coco1 presne..okolie vratane manzela 🤦 nado mnou kruti hlavou ze tl uz mozne nie je...ale tak ocividne nie sama mam taku smolu.Verim tomu ze dalsia praca bude uz ta prava....
Je to mozne je.. Neboj, hlavu hore, mas svoju cenu. Zial tazko aj na pohovore odhadnut aky to bude sef/kolektiv..je to vzdy loteria. Ale.radsej menit ako trpiet niekde
Odíď...v životopise nič nemusíš uvádzať
@guiseppinka to chcela skontrolovať tvoju prácu preto ti išla do NB?
@luccija zhanali sme ludi a dostavala som kopec spamu, kopec imaginarnych ziadosti, neexistujuce cv a kopec mailov z roznych agentur. A jej aom tvrdila, ze neviem nikoho zohnat... takze si myslela, ze ich sabotujem alebo co... lenze nikdy si nepozrela, ze tie agentury boli nemecko, svajc a tirol alebo dalsie turisticke regiony a ze pre nas to bolo absolutne nevyhodne...
To si nevieš vypnúť telefón?
@pieksamaki nemozem...on mi kontroluje vsetko....maily...neprijate hovory...
Toto akoby som o sebe čítala. Po MD som v tretej práci ale tu tiež nie som spokojná. Na jeseň bude rok, čo to tu ťahám ale vkuse mám pohnútky odísť len presne...čo si pomyslí okolie, muž mi tiež vraví, že do kedy chcem meniť roboty. Tak sa tu trapim 🙄
Akože aj ja som kontrolovaná v praci.....ale toto je le aj zakotvené v zmluve?
@pure621 ja som nastastie mala podporu u muza. Obaja sme vedeli, ze to bolo miesto, ktore som zobrat musela, lebo inak by mi zastavili podporu. A chystala som sa na certifikat, medzitym som stale hladala robotu, ale ani na to som velmi popri robote nemala cas... takze vypoved, skusky a este sa mi vlastne o to obdobie, ktore som pracovala, predlzila podpora... cize som vedela, ze ak by nic nevyslo, tak leto mam osetrene... a nakoniec sa mi podarilo a od 1.7. mam skvely job (aj ked zase je len do konca roka🙄)
@guiseppinka super, sledovala som tvoj príspevok tak máš prácu aku si chcela.
Keď je šéf falus, tak to nemá zmysel tam byť. Ja som kvôli takému cholerikovi bez slova odišiel a už sa nevrátil. Úplne som ho mal na saláme, falusa.
Vsak nepis do životopisu roboty, kde si bola tyzden aj s cestou. To nikoho nezaujíma. Píš kurzy projekty co mas za sebou a roboty kde si bola aspon rok. Kašli na vzhlad cv a daj si tam len top veci. A ked na teba bude ziapať sef tak naziap aj ty na neho. Aj tak nemas co stratiť.
Ty si dobrovolne otrokom lebo ako to bude vyzerať keď dáš vypoved? Ja som mala takú pri... šéfku filiálky, ze nebyt to trestné, sotim ju pred prvý kamión, urobila by som tým službu ľudstvu. Psychopadka, ktorá neváhala vrieskat na nás 3 kolegyne na vianoce doobeda, a 10 metrov rada ľudí až von. Jej to bolo úplne jedno. Panda zaslaná mala 21 rokov, robila svojho prvého polroka v zivote v jednej firme. My sme boli ženy okolo 35-40 rokov, odrobene ajajaj a ta nám ide žiadať ako funguje práca a život 🙈.
Večer sim zastávala s nenávisťou vici nej a ráno sa vudila v strese, ci zase spravi. Povedala som o jej chovanie personalistov- ze o tom vedia a riesia to s nou. Hmm, M E dali picas pn vypoved, ju povýšili 😂 Ale inak sex až po svadbe a Krista z kríža isla strhnúť...
Ja nepazrim k tým, ktoré si hibu neotvoril ale táto hruza mi dala zabrať. Isla som k obvodného, pivedala ako sa cítim, zle spim koli nej, vedenie neriesi. Opytal sa kde robím, potom podal: jassj, známa to firma, ako dlho chcete pn, týždeň? Pokojne vám potom dám aj dalsi, len si oddýchnete. Oni sú takym chovanie známi! Napíšem vám problémy s krizami a vychadzky.
A nie, počas tejto pn ma nevýhodou, ale v klude som si premyslela co budem ďalej robiť.
Odid, nestojí ta práca za to. Zdravie mas len jedno a deti ešte k tomu, I muza.
Šéfovi prajem okoloidúcich so zlou náladou, ze by mu taku fajnú pritankoval.
@svetlonos to by som neznie šla až tak mladú šéfku.....
a aky je to typ prace?