Ste spokojné s platom vášho muža?

martinna181
11. feb 2022

Ahojte ženy, taká osobná otázka, koľko zarobi vás partner / manzel ? 😄 ste spokojné ?

katkaseiner
11. feb 2022

Zaujimava otazka... preco? tvoj kolko? si spokojna?

martinna181
autor
11. feb 2022

@katkaseiner môj zarobí okolo tisíc v čistom, čiže ani nie 😂

ariannazara
11. feb 2022

@martinna181 ja som spokojná 😅💪 lenže môj robí v nemecku. No momentálne je 2 mesiac doma ma zlomenú nohu

cariad
11. feb 2022

@martinna181 áno spokojná. Máme niekoľko firiem čiže sme obaja spokojní, ale čiastku nepoviem, lebo aj tak veľa žien mi to nebude veriť. 🍀

mondolina
11. feb 2022

@martinna181
a ty koľko zarobíš? tvoj muž je spokojný?

minutka
11. feb 2022

Otazka by mala podla mna zniet, som spokojna kolko zarobim ja?

luna379
11. feb 2022

Frajer zarobí okolo 1600€ v čistom z práce + má firmu a nejaké menšie zákazky v nej takže aj z toho niečo kápne, som spokojná. Ja zarábam tiež priemerne tak 1250€ , takže sa nemôžeme spoločne sťažovať.

kvetka404
11. feb 2022

Zarábame cca rovnako

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronikaszabova
11. feb 2022

@martinna181 ano, som nadmieru spokojna.
Osobne by som nechcela chlapa, co sa nevie postarat o rodinu.

luciab19
11. feb 2022

A nezaujíma Ťa povolanie? Vzdelanie napr ? Je asi rozdiel aj v tom nie?

amelia89
11. feb 2022

Tak hlavne by si mala byt spokojna so svojim platom ty.
To je taka otazka vies 🤷🏽‍♀️ Spokojna ako s cim? Ze je napr. operator vyroby kde zarobi 850€ alebo IT vyvojar a zarobi 4000€? Tak podstatne je aby ste spolu zaraobili tak aby sa vam darilo v ramci toho co chcete a potrebujete

lesana25
11. feb 2022

Už asi tvoja piata téma kde riešiš ako tvoj chlap zarobí málo a vyzvedáš koľko zarobia ostatní.
Buď nech si nájde niečo lepšie, alebo chod do práce aj ty a budete sa mať lepšie.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
chatte007
11. feb 2022

Ty si to tu uz riesila minuly rok, ze tvoj muz malo zaraba a nie si spokojna, ze? No tu nic nevyriesis, lebo zeny, ktorych muz nosi domov 800 eur a obracaju kazdy cent, sa ti tu nepriznaju. Priznaju sa len tie, ktore su spokojne, takze budes iba viac frustrovana. Inak ja som tiez spokojna, ale sumu pisat nebudem. Musite sa len viac snazit, inak zlepsenie nepride.

lindous
11. feb 2022

Som spokojná, lebo robí (obaja robíme) všetko čo sa dá, aby to bolo čo najviac a zároveň nás práca napĺňala...

dskjhfdlkdjhl
11. feb 2022

@martinna181 ja som spokojna, ale nechapem, naco je takato informacia, lebo moja spokojnost sa aj tak na Teba neprenesie. A radsej nenapisem, kolko zaraba moj muz, staci napisat asi tolko, ze keby som zajtra dala vypoved, tak by sme si to ani nevsimli.

katkaseiner
11. feb 2022

Súhlasím s takmer všetkými komentármi...neviem či ti pomôže ak napíšem že môj muž zarobí 800 alebo 1600€, niekto je spokojný s prvou sumou, niekto ani s druhou nie je. Čo presne porovnas?

kristiii
11. feb 2022

@martinna181 nemám partnera/manžela..takže nula-číslom 0 🤣. Ale áno, som spokojná

kubkovamama
11. feb 2022

@martinna181 v dnešnej dobe je dobrá práca adekvátne ohodnotená k spokojnosti chlapa aj ženy (nad tym sa pousmievam,nikdy by mi nenapadlo riešiť či vyčítať či byť nespokojna s chlapom pokiaľ vidím,že sa snaží,je pracovitý,aj keď možno zárobok nie je extrém) niekde ťažko zohnatelna.Ak si TY nespokojná,niekde bude chyba.U nás bolo obdobie aj veľmi zlé..Nikdy by som to neriešila štýlom,že som nespokojna tak hajde na net.Pomohla som mu ako sa dalo.Vzala som si nadčasy,platila úver,poplatila jednorazovky ako dane,leasing,energie.Neviem čo ako doma máte,ale ak je to pekný vzťah toto je také nefér voči tvojmu chlapovi,ak vám niečo chýba,priloz ruku k dielu.Ak je to lemravy looser,ktorému sa samé hádžu polená pod nohy,to je iné.Inak tisícka v čistom je v niektorých regiónoch pekný peniaz..🤷Skôr by ma zaujímalo,s čím konkrétne si nespokojná.Ze nevyjdete?Máte dlhy?Deti strádajú?Chces si niečo kupit?Prečo tá nespokojnosť.

petamich
11. feb 2022

@martinna181 ano moj manzel je spokojny ako zarobi 🙂 rovnako ako ja som spokojna ako zarabam ja (resp. som zarabala pred materskou a budem opat po nej)

a tvoj partner je spokojny ako zarobis ty? ci len jeho plat je predmetom diskusie? inak zaujimave ako sa bijeme za zensku emancipaciu a rovnopravnost ale najcastejsie tu zeny rozoberaju ako malo zarobi ich chlap, nie ako malo zarobia oni

katkamatka7
11. feb 2022

@martinna181 Zarobí toľko, koľko ja neminiem. Takže spokojná. Nemíňame na hlúposti.

petamich
11. feb 2022

@katkamatka7 toto sa mi paci 😂😂

alenka2101
11. feb 2022

@luciab19 niekwdy nezalezi na vzdelani,ale na sikovnosti..poznam viac pripadov 😊...inak ja som spokojna,muz pracuje v zahranici...

luciab19
11. feb 2022

@alenka2101 to som ani nenapisala, že to spolu súvisí.

dencagee
11. feb 2022

Neviem koľko zarobí a je mi to ale že úplne jedno, lebo ja zarobím toľko, čo neminiem, takže som spokojná. Skôr by som sa sústredila na to, aby som zarobila tak, že ma plat môjho muža nemusí trápiť a viem žiť aj bez jeho finančnej pomoci.

jakoma
11. feb 2022

Zarobi adekvatne veku a vzdelaniu, skusenostiam. Plat mame podobny, takze asi nemozem byt nespokojna .. vyzijeme, menimame na somariny

ivangeline
11. feb 2022

Som spokojna,len sa vela musi obraciat a bolo by lepsie!keby v buducnosti zarobil rovnako,no v jednej praci. ;) Alebo rozbehol nieco vlastne,co by ho aj troska naplnalo.

ladycat2021
11. feb 2022

@martinna181 ja som spokojná 😀 tiež som nezarabala zle pokiaľ som chodila .. žijem v zahranici 🙂

ivkazba
11. feb 2022

Obaja sme s jeho príjmom veľmi spokojní.