Rozširujúce štúdium učiteľstvo pre predprimárne vzdelávanie

henrioska1
19. júl 2017

Ahojte. Mam vystudovane ucitelstvo pre 1.st ZS, v minulosti to bolo ale 4rocne Mgr.studium,takze s tym nie som asi kvalifikovana pre MS...rada by som vsak ucila v MS. Staci mi dorobit si 2rocne rozsirujuce studium pre predpr.vzdelavanie? ...okolie ZA. Pocula som vraj to robi IPV v ZA (s pedag.fa UMB BB). Viete mi poradit alebo nieco ine...navstevoval to niekto? Dakujem za vsetky odpovede

tinkerbell
20. júl 2017

Stačí aj dvojročná nadstavba na strednej pedagogickej škole.

tatianaba
20. júl 2017

Staci dvojrocna nadstavba a to napriklad na strednej pedagogickej skole v Cadci. To iste ponuka aj BA a Modra, ale to uz nie je okolie ZA samozrejme. 🙂

eliskakubko
20. júl 2017

Ahoj ja si momentalne dorabam vBA ma Bullovej PedaSoc akademia, idem do druheho rocnika...mam VS ineho smeru, skola je v pohode stiham popri detom... Daj sa na to ak ta to laka👍

brita
20. júl 2017

Kocky, neviete prosim,kde sa da v okoli Za studovat dialkovo elementarna pedagogika? Ide o pedagogicke minimum pre kvalifikaciu na vyucbu na prvom stupni.najlepsie je to vraj dorobit dialkovo na nejakej strednej skole,tusim dva roky to trva. Ja mam VS vzdelanie,ale z filozof. Fakulty v Blave,ale tam nechcem dochadzat. Dakujem vsetkym za rady.

zzkmetova
20. júl 2017

Dobré vediet, možno v budúcnosti využijem takú možnosť aj ja.

henrioska1
autor
20. júl 2017

Dakujem Vam😉pozerala som aj tu pedag.soc akad.goretti v tej cadci...len by som tada vedela aky je rozdiel medzi tym...obe su 2rocne. Vedel by niekto,pripadne kt.by bola lepsia...ci je to v podstate jedno....?! To pod tym IPV v ZA je ako rozsirujuce studium a v tej CA je to ako dialkove pomaturitne😕 dakujem moc za vysvetlenie

tatianaba
22. júl 2017

No rozdiel je v tom, ze to v ZA je urcene pre absolventov vysokych skol a to v Cadci je aj pre tych, co maju len maturitu. To studium v Cadci je ukoncene maturitou, to v ZA neviem, nenasla som info.