Ahojte. Mam vystudovane ucitelstvo pre 1.st ZS, v minulosti to bolo ale 4rocne Mgr.studium,takze s tym nie som asi kvalifikovana pre MS...rada by som vsak ucila v MS. Staci mi dorobit si 2rocne rozsirujuce studium pre predpr.vzdelavanie? ...okolie ZA. Pocula som vraj to robi IPV v ZA (s pedag.fa UMB BB). Viete mi poradit alebo nieco ine...navstevoval to niekto? Dakujem za vsetky odpovede
Staci dvojrocna nadstavba a to napriklad na strednej pedagogickej skole v Cadci. To iste ponuka aj BA a Modra, ale to uz nie je okolie ZA samozrejme. 🙂
Ahoj ja si momentalne dorabam vBA ma Bullovej PedaSoc akademia, idem do druheho rocnika...mam VS ineho smeru, skola je v pohode stiham popri detom... Daj sa na to ak ta to laka👍
Kocky, neviete prosim,kde sa da v okoli Za studovat dialkovo elementarna pedagogika? Ide o pedagogicke minimum pre kvalifikaciu na vyucbu na prvom stupni.najlepsie je to vraj dorobit dialkovo na nejakej strednej skole,tusim dva roky to trva. Ja mam VS vzdelanie,ale z filozof. Fakulty v Blave,ale tam nechcem dochadzat. Dakujem vsetkym za rady.
Dobré vediet, možno v budúcnosti využijem takú možnosť aj ja.
Dakujem Vam😉pozerala som aj tu pedag.soc akad.goretti v tej cadci...len by som tada vedela aky je rozdiel medzi tym...obe su 2rocne. Vedel by niekto,pripadne kt.by bola lepsia...ci je to v podstate jedno....?! To pod tym IPV v ZA je ako rozsirujuce studium a v tej CA je to ako dialkove pomaturitne😕 dakujem moc za vysvetlenie
No rozdiel je v tom, ze to v ZA je urcene pre absolventov vysokych skol a to v Cadci je aj pre tych, co maju len maturitu. To studium v Cadci je ukoncene maturitou, to v ZA neviem, nenasla som info.
Stačí aj dvojročná nadstavba na strednej pedagogickej škole.