Rezignovala som na prácu

18. dec 2023

Nemam chut robit pod mojou nadriadenou...deleguje vsetko, aj svoju robotu, chce po nas aj chobotiny...dokonca zvazujem aj doplnit si vzdelanie a ist aj inym smerom. Teraz pred sviatkami som mala volno a prvotny stres vystriedal pokoj, alebo flegma, mam strach co bude, ale zaroven uz nechavam veci plynut. Citala som, ze aj taka apatia je priznak vyhorenia...prvotne pracovne nasadenie vystriedala nechut a pocity znechutenia, obcasneho stresu...

madeincssr
18. dec 2023

Je to tak. Najdôležitejšie na práci sú ľudia tam, nechodiť tam s úplnou nechuťou, mať z toho stresy. Toto dlhodobo nevyváži ani vyššia výplata. Ak je to naozaj také zlé, zvážil by som zmenu práce.

miggy
18. dec 2023

Podobné som si zažila aj ja a prácu som zmenila. Resp. Dala výpoveď, vyčerpala podporu v nezamestnanosti, oddýchla som si psychicky a našla som si oveľa lepšiu prácu.

muchacici
18. dec 2023

V každej práci časom môže prísť vyhorenie, ale taktiež sa to môže časom znova znormalizovať. Je to iba na tebe, či by si mala ochotu na tom popracovať (ak máš prácu rada) alebo radšej sa poobzerať po niečom inom (príliš ťa stresuje a nestojí to za to)

autor
18. dec 2023

Plat ma tam velmi drzi, mam tam aj istotu zamestnania. Neviem, ci sa moze znormalizovat praca, kde sa clovek neciti komfortne kvoli ludom...

isis234
18. dec 2023

Nájdi si inú prácu. Niet horšieho, ak človek je vyčerpaný z práce a z kolektívu.
Ak tam máš istotou zamestnania...porozmýšľaj.... či by bolo vhodné jej napísať anonymný list... čo sa ti nepáči a čo sa ti páči. Písať v neurčitku... akoby z pohľadu kontroly. Nie ako zamestnanec...

terezka1947
18. dec 2023

Ja tiež zvažujem zmeniť prácu,práve kvôli vedeniu. Kopa kolegov odišla,myslela som,že to dám,ale nevidím už zmysel v premahaní sa.
Veľký tlak má zamestnancov,doslova šikana nových manažérov,resp.vyssich manažérov s generálneho riaditeľa a totálna ignorácia skúsenosti,naopak,je vraj jedno kto tu prácu robí,stačí mať zaškolenie.
Čiže o chvíľu veľká firma z celoslovenským zameraním skončí práve na novom vedení.
Lebo človek kvôli práci,kt.ma rad dokáže veľa prehrýzť,ale ...sú hranice. A človek nemôže byť iba číslo,z platu ktorého si generálny riaditeľ užíva luxus.

muchacici
18. dec 2023

Nooo áno, ľudia, ale vo väčšine zamestnaní sa nájde nejaký blbec, aspoň jeden, ale pokiaľ nie sú proti tebe veľké intrigy a vážne problémy s ľuďmi, myslela som, že znova sa môže tvoj postoj voči práci časom znormalizovať. Alebo môžeš ísť do iného tímu, pod iného nadriadeného, alebo postúpiť interne vyššie ? Ale nová skúsenosť môže byť načas tiež fajn