Práca z domu popri štúdiu

silviaaaa123
2. mar 2024

Ahojte, vedel by mi tu niekto pomôcť s tým, že by som chcela veľmi pracovať z domu popri štúdiu a, že či pozná niekto takú robotu cez internet? Nech je hlavne 100% dôverná, a nehľadám nič také kde by som musela niečo predávať atď. Ďakujem Vám vopred veľmi pekne

jumama
2. mar 2024

Sprava socialnych sieti. Ak mas k tomu vztah. vela firiem hlada na takuto poziciu, kde im budes spravovat siete - pridavat foto, vido, prispevky...

ivangeline
2. mar 2024

Ja som pocas vs chodila do kancelarie raz za tyzden a inec robila z domu. Realitka. Nahadzovala inzeraty. Aj prekladala do rj a aj.

qsookie
2. mar 2024

@silviaaaa123 Takých ponúk je plná Profesia.sk, dokonca niektoré vyžadujú aj/ len VŠ študentov, napr.
https://www.profesia.sk/praca/effective-energy/.... Treba byť aktívny a hľadať.
A neviem, či nájdeš dôvernú, ale dôveryhodnú určite. 😉🙃

domi235
3. mar 2024

@qsookie pracu z domu tiez hladam ale na plny uvazok a ako pisala autorka vela ponuk je predaj co nechcem. Vies poradit stranky okrem profesii kariery aj ine kde sa zverejnuju taketo ponuky? Mozno su aj firm ktore zaucaju ale o nich neviem

qsookie
3. mar 2024

@domi235 Pretlak.sk, LinkedIn, jaspravim.sk

silviaaaa123
autor
4. mar 2024

@jumama ďakujem…aj viete konkrétne meno firmy?

jumama
5. mar 2024

Na Profesii alebo Pretlaku hladaj poziciu social media manager. Treba sledovat, na tietio ponuky im vacsinou reaguje velmi vela ludi, takze aj rychlo su obsadzovane...