zdravím, nejaké skúsenosti s prácou v mcdonald’s? mám 16 rokov a o chvíľu nastupujem ako brigádnik v PP. mám obavy, že odtiaľ “utečiem” haha.
mam kamaratov ktori tam pracuju a su niektori taki co si pochvaluju takze je to asi individualne.
ja som brigadovala pocas skoly v auparku v BA, asi 1 rok a dost zaviselo, ktory manazer tam prave bol, jeden pohodicka, pri druhom sme sa museli prosit ci sa mozeme odbehnut napit, inak sa dodrziavala dost vysoka hygiena, co ma prekvapilo a aj dost sa plytvalo jedlom a vela sa vyhadzovalo...
za mna asi dost zavisi od manazera, kolegov a lokality, kolko ludi budete mavat, niekedy, sme mavali riadny natresk, tak byval okolo toho chaos
myslím si, že táto práca je silno dehonestovaná, ale skutočnosť je úplne iná.. moja súčasná kolegyňa sa po presťahovaní do BA zamestnala v McD a dodnes na to spomína ako na skvelú skúsenosť.. vypracovala sa z najnižšej pozície na vedúcu prevádzky a povedala, že by sa kedykoľvek vrátila.. vraj boli super kolektív a pokiaľ sa tam udržíš a robíš už na nejakej vyššej pozícii, tak už to nie je o tom, že musíš makať od rána do večera, ale máš dostatok voľnosti a navyše je to dobre finančne ohodnotené.. začiatky sú ťažké ako všade, no buď odídeš za lepším alebo sa v rámci značky McDonald´s vypracuješ vyššie...
@ancell971 odtiaľ utečie veľmi veľa ľudí 🤪🤪