Práca pre mamičky

megkud
4. nov 2024

Dobrý deň chcem sa opýtať o nejakej práce pre mamičky mám ročného chlapca a chcela by som ist do práce .... Keďže som pred rokom doštudovala nemám moc skúsenosti za každé info ďakujem 🙂

katkaseiner
4. nov 2024

nepises co si dostudovala.. to je asi dost dolezite

belle_vie
4. nov 2024

1. Co si dostudovala?
2. Ake mas pracovne skusenosti? Kludne aj brigady.
3. Aku mas predstavu o pracovnom case? Kto ti bude strazit dieta pocas prace? Ak bude v jasliach, oplati sa ti to financne ist do prace?
4. Ako budes riesit choroby dietata?
5. Si pripravena na to, ze ked bude mat syn tazku noc ( lebo zuby, prdy, choroba), musis ist aj tak do prace, bez ohladu na to, ci si spala 9 alebo 2 hodiny?
6. Z akej lokality si?
7. V akej oblasti by si chcela pracovat?

Najprv si skus zodpovedat tieto otazky, podla nich sa odpichces. Lebo darmo ti tu ja poviem, ze som nemala problem najst si pracu s flexi casom a na 60% HO, ale mam xy rokov skusenosti, pracujem v BA kraji, mam muza na 100% HO, ktory nema problem vyzdvihnut deti z jasli/ skolky.

Najprv si toto zodpovedz a podla toho sa mozes odpichnut...

melanta
4. nov 2024

Práca pre mamičky je čo? Každú prácu, ktorú môže robiť žena, môže robiť bez ohľadu na to, či je alebo nie je mamička. Matky robia lekárky, účtovníčky, učiteľky, upratovačky, predavačky, za pásom vo výrobe. Takže ak nevieš, ako postupovať a chceš radu, musíš dať informácie - čo máš vyštudované, aké máš reálne zručnosti, čo by si chcela robiť. A potom si samozrejme zodpovedať aj otázky, ktoré napísala vyššie belle.

mishellr
4. nov 2024

Ahoj vieme si napísať správu?
@megkud

megkud
autor
7. nov 2024

@mishellr áno vieme