Ahojte baby. Prosím vas robí niekto v lidli po rd? Alebo aj inde. Zaujimalo by ma či existuje nejaký "zákon" ktorý upravuje zmeny. Nakoľko aj priatel ma taku pracu ze chodi stale inak do prace. Zatial nechcem rozruch v praci tak preto sa iba informujem dopredu
@sonka333 aha.. Tak zatial som tam pracovala pol roka pred tehotenstvom. A to mam prve babo tak skusenosti nemam. Praca je narocna aj pre bezdetne😏 ale u nas okolo vela moznosti nebolo
Ja pracujem ale iba na pol úväzku a doobeda .a víkend.
zamestnávateľ môže umožniť matke prácu - ranná smena, ale len v prípade ak to práca umožňuje....a pochybujem že kolgyniam sa bude páčiť ak budú musieť robiť len poobede....ale v Lidli je to vyslovene na vedúcom ako ti napíše smeny, takže treba sa spýtať v tvojej práci.....vyhovieť ti nemusí a môže ti dať aj víkendy...
Ja som pracovala jeden čas v lídli a v tom čase tam mamičky niektoré pracovali na skrátený úväzok...ale asi ide hlavne o dohodu....ináč 😑mne na lidli vadilo hlavne to že pri plnom úväzku sme častokrát ostávali dlho v práci .. samé nadčasy...zaplatené to síce bolo ale...masaker pre matku z deťmi....to bol aj jeden z dôvodov prečo som odtiaľ odišla....držím palce nech sa dohodneš 😊✊