Ahojte, chcem vás poprosiť, chcela by som si nájsť nejakú vhodnú prácu na doma, nakoľko som nezamestnaná, prácu si v našom regióne už dlho neviem nájsť a tento pán ponúka nejaké kopírovanie a rozposielanie reklamných letákov, ale chce vstupný poplatok 15 eur, takže len som zvedavá, či náhodou s ním nemáte niektorá skúsenosť.
to asi nebude normálna práca, pravdepodobne ti odpíše, aby si si dala inzeráty, že ponúkaš prácu, a potom si aj ty budeš od záujemcov pýtať 15 €.
jednoduché, však? 😠 😠 😠 😠
otázka už zrejme nie je aktuálna, už si to zrejme zisťovala, tak len pre ostatné maminky napíšem, že tento pán sa nenachádza v Obchodnom registri SR...
http://www.mailguru.sk/ref/1524 pozeranie reklamy za poplatok a po nazbierani urcitej sumy vam ju vyplatia 10E za registráciu a za potvredený mail od 0,02€ do 2€
....PRACA KDE PYTAJU PENIAZE DOPREDU NIE JE PRACA ALE PODNIKANIE NA VLASTNE RIZIKO!!! NESKUSAT!
...A ESTE K MAILGURU - http://mailguru-podvod.blogspot.sk/ 😎
To mailguru je ake? Nieje to tiez podvod?
Ahojte dotyčného pána nepoznám,ale mám nepríjemnú skúsenosť z agentúrou FOX-Miroslav Sýkora ☹ .Tiež som zaplatila poplatok 15 eur za zaslanie prospektou ohľadom roznášania reklamných letákov,no do dnešného dňa mi nič neprišlo ani sa nik neozval 😖 :.Potom som si začala túto agentúru overovať na internete,má aj nejakú pobočku v Cechách.Samé negatývne ohlasi na tú agentúru,nič dobré.Takže kto ti ponúka prácu má platiť tebe nie ty jemu.Pozor na podvody a na agentúry,ktoré sa chcu nabaliť na zúfalcoch ktorí v ťažkej dobe hľadajú prácu.Veľa šťastia a opatrnosti 😉 .
Ano mám a je bohužel negativní. 😒 nejdříve 400 korun za poslání katalogu,který je zdarma na internetu.Pak vyplněný objednávkový list a dalších 400 korun +asi 60 za doporučený dopis na Slovensko a to 19.12.2013.Do dnešního dne nemám nic,na moje emaily nereagují.Jsem v ČID 2 stupně a těžko hledám práci a nakonec nemám peníze a ani práci 😢 .Je tohle solidní a férové jednání Agentury Fox a p.Sýkory,nebo další podvodný trik,jak si naplnit kapsy? 😒
Ahoj nie, no skús si ho preveriť či sa nachádza v obchodnom registri alebo v registri živnostníkov. No nakoľko pýta vstupný poplatok na 99,9% je to podvod. Firmy a spoločnosti sú schopné zaplatiť agentúram za externého pracovníka nemalé peniažky takže je to proti logike aby pracovník platil za to aby dostal prácu 🙂