Ahojte prosim vas viete mi poradit pri nastupe do mestnania som podpisala zmluvu na 3 pozicie uplinul uz 4 rok ale zaucena som len na dve pozicie stale bol odklad na 3 poziciu... Mame cas ved potom ale stala sa taka vec ze kolega dal vypoved ( v case dovoleniek) a teraz zrazu sup na 3 poziciu ktoru vobec neviem a mam na to tyzden aby som sa zaskolila naucila.. Bojim sa roho ze to nezvladnem a uz len z principu nechcem.. Da sa z toho normalne vylizat aby som nesla na ru poziciu desi ma uz len pocit m na to tyzden kolega mal 3 mesiace
@lusiafofo Ak mas danu poziciu a napln prace uvedenu v pracovnej zmluve, tak nemozes z principu ani z ineho dovodu nechciet. Zamestnavatel ti musi zabezpecit aby si poziciu vykonavat mohla - ak usudi, ze za tyzden ta to naucia, tak ta zaucia a hotovo. Ak nesuhlasi, mozes dat vypoved.
Normalne sa zacni zaucat, nieco uz len za tyzden stiahneš. Zvysok za pochodu. Ak je to praca v jednej firme, tak tie pozície musia byt nejak prepojené a nebude to nieco uplne ine ako ostatne 2 pozície?
Ak bude s niečim problem tak normalne oznámis, ze este sa zaucat za pochodu a prosis o strelenie. Nestávaj sa k tomu negatívne, znechutíš si to cele zbytocne
Ber to tak, ze zas sa nieco nové naučíš, rozšíris si svoje portfólio a ked raz budes odchádzať tak vďaka tomu mas vacsie šance na trhu prace
hmm neviem veru, ci to bude take jednoduche, no ako zaucit sa mozes a potom sa mozno najde niekto novy, kto by namiesto neho na tu poziciu nastupil. no ako nechapem tomu tvojmu, ze z principu...
@lusiafofo ak nechceš z "princípu", tak vedz, že potom s tebou ani v budúcnosti na tú pozíciu nebudú počítať. Veď za týždeň sa dá dosť vecí základných sa naučiť a potom sa budeš učiť za pochodu. Veď bežne sa ľudia učia za pochodu.