Náplň práce sociálnej pracovníčky

17. feb 2023

Prosim Vas tie co robite tuto pracu co naozaj realne robite? Papierovacky alebo priamu pracu s klientami? Alebo vsetko dokopy?
Ja robim vsetko od vykladania ludi,krmenie,prebalovanie. S klientami sa neda nix robit pretoze nix nechcu robit a vedenie mi nedava peniaze na kupu materialu na pracovnu terapiu. K papierom sa nemam sancu dostat tak si ich nosim domov ale nepaci sa mi to

zuzinabila
17. feb 2023

A si zamestnanec štátu alebo mimovladnej org?

mogaa
17. feb 2023

u nás sociálne pracovníčky robia papiere, aktivity s klientmi, pomáhajú pri roznášaní jedla, príp.kŕmení , označujú veci klientov, berú klientov von-aj tých na vozíkoch....ale prebalovať neprebalujú, to robia opatrovateľky.....a ak je ťažký klient a soc.pracovníčka s ním má ísť na vozíku na aktivitu alebo ho vezme von tam pomôže opatroavteľke dať ho an vozík....

autor
17. feb 2023

@zuzinabila spadame pod stat

autor
17. feb 2023

@mogaa u nas nemam klud na aktivity. Opatrovatelia si mysliia ze som dalsia opateovatelka asi

zuzinabila
17. feb 2023

A co mas v zmluve ako pracovnu napln?podla toho by som sa riadila.ked je to mimo tvojej naplne,tak sa normalne ohrad voci tomu

miskajerry
17. feb 2023

u nás soc. pracovníčky a inštruktorky robia činnosti s klientami: loptové a spoločenské hry, tréningy pamäti, nacvičovanie divadla, ručné práce alebo zhotovovanie niečoho, čítanie kníh, gratulovanie, spievanie, vozia na bohoslužbu do miestnosti, rozhovory, nákupy ľudom v bufete a v meste, roznášanie nákupov, niektoré majú na starosti roznášanie dôchodkov, dedičské konania, nikdy neprebaľujú, nekúpu, ale nakladajú klientov na vozík, keď ich berú von v lete a jedna aj kŕmi z ľútosti nevládnych klientov, aby aspoň niečo zjedli.

autor
17. feb 2023

@zuzinabila mam tam ze vedenie mi to moze nariadit. A ako ze prebalovat nemusim ale OP o to ziadaju lebo podla nich nic nerobim

endzi83
17. feb 2023

Pracovala som v css a robila som len prácu sociálnej, nikdy som nekrmila neprebalovala nekupala je to zodpovednosť opatrovateľov a zdravotníkov aspoň u nás.

zuzinabila
17. feb 2023

Hm,tak myslim,ze ked ti to moze nariadiť vedenie ,tak s tym vela neurobis😔jedine ked nestihas,tak mozes argumentovar casom