Manžel - vojak v zahraničí

romi0310
24. okt 2022

Ahojte, nájdu sa tu ženy, ktoré majú dlhodobo preč manžela alebo partnera v zahraničí? Alebo ak sa tu nájdu aj také, čo kedysi mali dlho preč partnera, muža, ako ste to všetko zvládli/nezvládli :D Na rovinu, žiť s vojakom je úplne iné, ako bežný vzťah. Tak poprosím, aby sa vyjadrovali len tie, čo to zažívajú alebo zažili. Je to pre mňa, žiaľ, poprvé, tak by som si chcela pokecať s niekým, kto.to.prežíva alebo už prežil. Rady typu, taký vzťah/manželstvo nemá budúcnosť, mi písať ani nemusíte, pretože o tom ani len neuvažujeme 🙂 Iba chcem počuť, ako to zvládli ostatné 🙂

marseillefan
24. okt 2022

Tak len aby to nebol ten vychýrený americký vojak, ktorý si ťa našiel cez Facebook a zaľúbil sa do teba...

liloastitch
24. okt 2022

Nemám vojaka,ale policajta. Chodí na misie do zahraničia. Naposledy bol len krátko,dva mesiace. To prešlo raz dva. Teraz pôjde na dlhšie, na pol roka. Nedesí ma to nejak, skontaktovať sa môžme každý deň, čas ubehne. Doma som samostatná ako bežný dospelý človek, takže vydržím aj keď ho nemám po ruke.

romi0310
autor
24. okt 2022

@liloastitch ja som tiez uplne sebestacna a samostatná jednotka🙂 a vlastne sme sa dali dokopy ked uz v armáde bol 🙂 a jasne, take odlúčenia boli vzdy. Par mesačne, tyzdnove. To je v pohode. Len ako ho povýšili a prevelili, tak je to, ze nonstop niekde. Raz Nemecko, potom Bosna, teraz Amerika :D

romi0310
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marseillefan
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
qwer2019
24. okt 2022

Rada si prečítam čo napíšete dievčatá. Mne má ísť muž po novom roku do zahraničia, tiež na dlhšie obdobia pár mesiacov- pol roka, potom týždeň, dva doma a zase preč... Hlavne neviem ako zvládnem krpcov (2 a 3 roky) alebo ako to zvládnu krpci len s mamou?? ... Ale tak my ženy sme silné stvorenia, nejak to zvládneme. Ak budeš chcieť pokecať kľudne si môžme napísať.

lesankavh
25. okt 2022

Ahoj môj priateľ bol pred 4 rokmi na misii na Cypre.Bol tam rok ,v lete som bola za ním na 2 týždne .Zvládli sme to dobre,teraz mame 2 detičky .
Veľmi dôležitá je dôvera u oboch ,bez nej to bude veľmi ťažké .

lenkalinerova
25. okt 2022

Ahoj. My toto mame za sebou uz niekolkokrat a stale sme spolu 🙂 A aj spolu ostat chceme 🙂 Nespominas ci uz mate deti. Tie hraju velku ulohu. My mame 2 deticky a od kazdeho moj manzel odchadzal dvakrat ked boli este babatka. Jednoduche to nie je po ziadnej stranke. Velmi dolezite je ci mas alebo nemas pomoc a podporu. Nam bola a stale je napomocna najblizsia rodina, na ktoru nedam dopustit. Vas vztah prejde za ten cas tiez istou skuskou. Pokial ma vydrzat, vydrzi a navyse si budete este vzacnejsi. Prave touto skusenostou. Ak by si chcela, kludne mi napis spravu 🙂