Dobry den zienky,
Co by ste urobili na mojom mieste ,uz ma to stve.
Moja mladsia kolegyna ,co nastupila ako posledna.(je novacik) sa pomne vo vsetkom opici.
Poviem napr. Ze ja mam difuzer roky a milujem proste vone a vecer same sviecky .Na druhy den mi v praci ukazuje ze si objednala difuzer a vonne oleje atd .
Tak isto co sa tyka aj inych veci ,ktore ona doteraz nerobila tzv .nema taky zivotny styl tak zacina praktikovat aj ona .Dalej su to veci ,ktore po mne opakuje nakupovanim po par dnoch co nieco preberame napr do domacnosti a tak .Naposledy som sa dozvedela ze si premalovala kuchynu na tu este aj na tu istu farbu co ja ,pritom ona vzdy chcela vsetko nove...no je toho uz priliss vela a mna to uz zaraza ...neviem ako mam pri nej fungovat ci sa jej s niecim zdoverovat dalej a tak .Uz aj moje nazory na temy prebera za svoje .Nerozumiem tomu .Zas nevhcem aby sme sa o nicom nebavilli spolu
Na co je vesias vsetko na nos? Navyse novej kolegyni? Na co ona potrebuje vediet, aku farbu ma tvoja kuchyna? Bav sa o neutralnych temach a nie o svojom sukromi a mas pokoj
@elizabet173 nie nevesiam ,ale ona ma otazkami k tomu dozenie aby som jej o svojom sukromi povedala
Povedz že si si kúpila bernardína. Alebo ešte lepšie rovno dvoch a úkaz jej nejakú okopčenu foto. 🤣🤣🤣
@pribinak 😁😁😁😁 juj no mame aj psika ked sa to neskor dozvedela od sefky , aj to chcela ale vzdala to lebo mladej nechce rano skoro vstavat a vencit (to mi sama povedala) 😁 tak si kupila ineho domaceho maznaka 😁
Ved ju nechaj, ked ju to bavi... 🙂) mozno si potrebuje najst iny styl, vyskusat.. a tvoj sa jej paci 🙂 ja tiez kolkokrat vidim nieco u kamosky, susedy.. alebo oni u mna a uz to ide :DD
Počuj to čo máte za prácu, že všetky novinky stíhate v robote prebrať? To by som asi brala 🙂
Asi ta obdivuje 😃 každopádne ja by som jej nič nehovorila, dá sa to 😉
A ten problem je v com? Skor by ti malo lichotit, ze si pre niekoho skusenejsia, s lepsim vkusom, ze niekomu sluzis ako vzor ...
tak jej môžeš povedať, že idete aj vy premaľovať, lebo Ta už omrzela ta farba v kuchyni 🤷♀️😀... alebo jej hovor hocičo okrem pravdy, keď nechceš aby Ta kopírovala 😂
Veď jej nehovor nič zo súkromia. A že otázkami ťa k tomu doženie? Ja by som asi vybuchla nech sa nestará.
@vulka vacsinou pri obede 😁😁
@simca06022011 mozno ze ,ale tych veci je uz veeela 😁 (napr.mam pocit ze v nasej satni sleduje na stitkoch znacku bundy a veci -prezliekame sa-)paranoja ale uz sa mi to tiez potvrdilo 😁
@viestta 😂😂😂😂😂😂😂😂👍👍dikes
@bluka2 asi jedina cesta
@majkeel zo zaciatku lichotilo ,uz mi to vadi ,neviem
@aurorastone skusim 😂
@1sally12 ojoj aj ja som velakrat chcela ale bola som ticho a co jej poviem no dievca toto neni tvoja starost ako idem prerobit kuchynu! ?😁
Takýmto tempom budeš za chvíľu vybavovať zákaz priblíženia 😅 asi nebude celkom v poriadku 🤔
Skor si myslim, ze ti nesadla, lezie ti na nervy a hladas na nej chyby. 🙂
@evaachesa 😂😂 porazi ma ,ale uz s nou o sebe nebudem nic preberat,poucila som sa ,no takuto kopirku som necakala
@majkeel nehladam na nej chyby ved som je radila a pomahala v praci aby sa naucila vsetko..no ona sa chce asi vcucnut moc do mojho zivota alebo co 😁..mam pocit akoby som jej mama, a pritom je len o 3r mladsia
@viestta toto by som sa potrebovala naucit 😁👍
A preco ked taha detaily, tak nemozes povedat, ze este nevies aku farbu date, ze este nevies aka linka bude, ze ste sa este nerozhodli aky material vyberiete. Da sa aj slusne vykluckovat z odpovedi. Jedine ty si ta, kto rozhoduje o tom kolko zo svojho sukromia prezradi inym. Ked sa na nieco vypytuje, tak bud jej odpovies hocico co nie je pravda (aku date farbu stien? - asi bielu, pritom ale vies ze si idete dat zltu), alebo to zahovoris - neviem este, uvazujeme, uvidime, a ty by si dala aku? alebo povies ze sa o tomto rozpravat nechces, ze nechces rozoberat detaily a pod.
to kedy preberate take voloviny ako farbu kuchyne? Som v kancli s kolegynami pomaly 20 rokov a netusim aku maju kuchynu. Sak v praci pracuj a nekvakaj.
povedz jej naschval opacne veci🙂 napr ze mas modru kuchynu, ked mas zltu...🙂
Presne tak jej povedz! Alebo skus:načo ti to je vedieť?
@0silvia0 vacsinou pri obede
Prepac, ak by sa ma nova kolegyna spytala, aku farbu ma moja kuchyna, tak by som sa jej spytala, na co to potrebuje vediet. Alebo by som sa len usmiala a pokracovala v praci. Ved ti nedrzi pistol pri hlave, ci?
Tak si daj hranice ...nic nebude vediet nebude kopirovat🙂ale nejako Ti to ublizuje, ze si kupila difuzer?zase sa nerob aj ty dolezita🙂)
Tak si jej vzorom....verim tomu, ze chlapi toto neriesia.inac aj ja mam vela inspiracii od kolegyn cez jedlo, vylety, tip na kozmetiku ved o tom su vztahy nie?
A ako ta to obmedzuje, si kupila difuzer, alebo linku premalovala? Ved nech ma. Ak ti to vadi, tak sa s nou bav len o praci a koniec.
snažím sa, ale zaboha nedokážem pochopiť, prečo ti to tak vadí. Kašli na to!
Najskor som si myslela ,ze sa len inspiruje ,no po case je toho uz vela veci.