ahojte chcela by som radu,,,,,,,,chcela by som si otvorit pozicovnu siat ako nato dakujem 🙂 🙂
Vybavis si zivnost. Zozenies si priestory, zariadis si priestory. zozenies si predavacku. Predavacke zabezpecis WC, obedy miestnost na prezlecenie. Zabezpecis si saty. Saty zavesis na vesiak alebo polozis na policie. Kupis a zaregistrujes registr. pokladnicu. Vybavis 10000 povoleni povoleni na podnikanie, danove, zdravotne,....
stanovis otvaracie hodiny. OTVORIS a lakas zakaznikov. Usmievas sa kazdy mesiac sa tesis ako to fajn vynasa. Si za vodou.
...alebo si chcela nieco ine ?
Ja mám požičovňu svadobných šiat a 10000 povolení mi netrebalo 😀 Prvé čo spravíš si zabezpeč prevádzku a šaty čo ti treba atď a potom skoč na živnostenský 😉 Tam nadiktuješ v čom chceš všetkom podnikať a nahlasíš sídlo podnikania čiže tú prevádzku... a netreba ti už behať napr. na register trestov lebo oni sami si to overia;) tak isto aj s daňovým sú prepojený 😉 Z daňového ti príde dič 😉 No a to je celé. Už len nejakú reklamu si spraviť, letáky alebo tak;) zabezpečiť si klientelu ktorá odporúča a odporúča a odporúča 😝 Držím palce 😉 A samozrejme buď pokladňu alebo fakturuj 😉 ale v tom ti poradí tvoja ekonómka 🙂
@silvinuska Ahojik, ja o tom vážne uvažujem mám aj už dosť šiat, sú nové, ale kúpila som ich napr cez aukcie,alebo od kamošiek, nemám doklady. dajú sa aj tak vypožičiavť? Ako si začínala s tým ty? viem si šaty poznánať za lacnejšie než 50, 100 .. eúr tak ako by som to mohla?
A ja si myslim ze saty by mali byt nove od kt.mas blocky a tie poziciavat.a nie nosene od kamosiek.to potom si aj ja vezmem mohe saty a zacnem ich poziciavat.musia tam byt nejake podmienky o prevadzkovani pozicovne.kamoska ma pozicovnu svad.a spol.siat a viem ze kupuje nove a tie poziciava.a kazdu sezonu ma ine typy siat.napr. dva ,tri znacky a vzdy ma od nich novu kolekciu
@zilkacik píšem ti IP ;)
Baby zaujíma orgány aj odkiaľ saty beriem napríklad zo zahraničia
Ahojte, prosím poradíte mi? Ak ste v krátkom čase začali s požičovňou šiat? Ja by som chcela J šiť. Ďakujem
Ahojte☺️ tiež som rozmýšľala zeby som si otvorila požičovňu svadobných šiat, chcela by som vedieť ak je tu niekto kto už má požičovnu aké sú počiatočné náklady iba približne, môžem nakupovať šaty aj zo zahraničných veľkoobchodov, sú veľkoobchodné ceny výhodné ( o dosť lacnejšie ako normálne ceny?).. Môžem mať salón aj u seba doma?.. Musím mať registračnú pokladňu?
@silvinuska Ďakujem, Ale môžem začať podnikať pri rodinnom dome v osobnom vlastníctve? A Ako môžem poriešiť likvidáciu odpadu 😉
Dobrý deň.Je tu nejaká žienka podnikateľka v tejto oblasti?ktorá by mi vedela dať informácie bližšie k otvoreniu prevádzky.Ďakujem pekne
@silvinuska zdravím chcem sa opýtať písala ste že mate požičovňu šiat chcela som sa opýtať ako to prebieha cele aj ja by som si chcela otvoriť nemyslím tie povolenia otvorenie živnosti hľadam dodávateľov a chcela som spolupracovať z jedným dodávateľom kde mi oznamili že musim som poslať internetovú stranku mojho obchodu že dokazať že ten salon mam. Ale keďže ja sa chcem ešte iba do toho pustiť ako to mam urobiť čo prvé?
Ahojte rozmyslala o otvoreni si doma pozicovnu siat
Mam volne priestory na poschodi v dome.
Mozte mi dat nejake info ohladom nakupenia siat a co vsetko k tomu treba ?
Dakujem pekne
Musíš si ísť vybaviť živnostenský list. Pracuješ/nepracuješ?