Ambulantná sestra bez školy

31. máj 2022

Pekný deň. Ešte dávnejšie som reagovala na ponuku, reakcia bola hlavne len z dôvodu “Prečo nie?” . Nečakala som odozvu , keďže nemám žiadnu školu ani prax v tomto obore. Poslala som životopis a následne mi teraz volali, či by som prišla na pohovor ako ambulantná sestra . Trocha ma to prakvapuje, čo robí taká ambulantná sestra? Na to by trebalo mať špecializáciu , nie?

romanapb
31. máj 2022

Sestru môžeš robiť len ak máš na to školu 🙂

sisa_s
31. máj 2022

Nemas ani strednu zdravotnicku skolu? Ambulantna sestra - manazment pacientov, objednavanie, odbery + aplikacia lieciv,... Podla mna toto bez vzdelania robit nemozes...poziadavky tam neboli?

niikoletka
31. máj 2022

Bez školy ta nezamestnaju asi si neprečítali dobre zivotopis

autor
31. máj 2022

Mám ukončené gymnázium a momentálne robím administratívu (aj predtým som robila administratívu). Avšak poslala som im životopis na základe ktorého ma volali na pohovor , tam mali všetko uvedené. Preto ma to trocha prekvapuje 🙂

autor
31. máj 2022
autor
31. máj 2022

@niikoletka Podľa mňa si to prečítali, keďže sa vyslovene pýtala či ma pustia z firmy (pomenovala moju firmu) kde momentálne pracujem

autor
31. máj 2022

Na pohovor či ma pustia 😅

romanapb
31. máj 2022

Tak potom jedine nejaké administratívne úkony/recepcia a podobne...odbornú prácu s pacientom nemôžeš zo zákona robiť bez adekvátneho vzdelania.

mandarinka555
31. máj 2022

Neviem si predstaviť, ako budeš robiť odbery krvi, ak nie si zdravotník...

autor
31. máj 2022

Asi im skúsim zavolať ešte raz , či sme sa dobre pochopili lebo práve to, že nemôžem bez vzdelania manipulovať s pacientmi 🙂

0silvia0
31. máj 2022

Mozno to bude praca skor na recepcii

autor
31. máj 2022

No viem si predstaviť niečo na štýl objednávanie klientov, príprava dokladov, poskytovanie výsledkov atď

sisa_s
31. máj 2022

Hore to v "ocakavame" sedi na vystudovanu sestru, preto je to divne, ale ked videli zivotopis, mozno nieco ine to bude, niektore kliniky maju recepcie, kartoteky, atd 🙂 skusit to mozes

luccija
31. máj 2022

Bolo to v Ba do Ruzinova či Mýtnu?tiež mi to prišlo na mail a pochopila som, že to je recepcia, výsledky, objednávanie...

autor
31. máj 2022

@luccija Nie nieje to tam ale podľa mňa sa tiež bude jednať o niečo také 🙂 Zajtra im zavolám nech tam nechodím zbytočne ak sme sa náhodou zle pochopili

autor
31. máj 2022

Len je to na pohotovosti 0/24 tak neviem si predstaviť ani pracovný čas

luccija
31. máj 2022

Aha toto tiež bola gastro ambulancia možno majú viac prevádzok po Slovensku...veď chod na pohovor a uvidíš...možno potrebujú aj iné miesto obsadiť

jaskolka
31. máj 2022

Zrejme je to práca recepcnej na väčšej klinike.
Ale naozaj majú zvláštne urobene tie inzeráty, lebo akoby očakávali "raz to, raz to"
Normálne im zavolaj, alebo priamo na pohovore povedz, či skutočne sa dobre rozumiete, lebo samozrejme administratívne veci môžeš robiť, ale na odborné činnosti už nemáš kvalifikáciu.

dobromila
7. jún 2022

ako to dopadlo prosím?

autor
7. jún 2022

@dobromila Ponúkali prácu opatrovateľky