Zimný overal verzus kombinéza pre novorodenca

anonym12
30. okt 2020

Termín pôrodu mám v decembri. Neviem sa rozhodnúť či kúpiť overal alebo kombinézu a akú veľkosť 56 alebo 62, bojím sa, že 62 bude veľká.

nika82
30. okt 2020

overal a kombineza je to iste , len kazdy to vola inak, ja by som asi tu 62

evitka83
30. okt 2020

@anonym12 skor by som kupila tensi overal 62 vyuzitelny aj na skorsu jar a investovala do kvalitneho fusaku. Babo aj tak v zine nebudes z kocika vyberat. A radsej mat vacsie ako mensie. Moj syn nosil po narodeni 56 asi tyzden 😉

lenka2710
30. okt 2020

@anonym12 tiež by som kúpila tenší overal a kvalitný teply fusak a určite by som kupovala 62,moj 56 nosil asi len 2 týždne a vždy dáš menšie do väčšieho ako väčšie do menšieho 😉

nikpa
30. okt 2020

@anonym12 a aky je podľa teba rozdiel medzi overalom a kombinézou? Podľa mňa je to to isté. My sme odchádzali z pôrodnice v januári, syn mal zateplený overal, a deku cez vajíčko. Von sme chodili tiež v tom overale, do kočíka fusak a deka, malý bol vždy príjemne teplý, ani spotený ani studený. Veľkosť 56 je pre mini deti 😀 syn bol predčasne narodený, mal 2320g a 56 mu boli síce najprv veľké ale nosil ich asi 2 týždne kým dorástol. Určite kúp väčšie.

ja_mama
30. okt 2020

Ak to nechces risknut s velkostou kup kombinezu az ked sa male narodi...staci mat vyhliadnutu a aj tak ten prvy tyzden asi v dakej extremnej zime von nepojdete tak stihnes oprat...naozaj skor ten fusak treba mat pripraveny - najlepsie taky co sa da pouzit aj do vajka lebo novorodenec v kombineze mi nepride vo vajku v bezpeci...radsej ten hrubsi overal a fusak...