Ahojte prosím Vás čo všetko je najlepšie kúpiť pre bábätko pred pôrodom a čo všetko si pôrodnice? Nech nekupujem zbytočnosti čo nevyužijem
Tak ja som mala všetko kúpené už pred pôrodom. Oblečenie, kocik, vanička, postieľka, fľašku pre každý prípad, plienky ale len 1 balenie ak by náhodou nesadli. Mala som aj kúpenú malú lekárničku, kozmetiku, kresielko, nejaké tie kontrastné knižky a to je asi všetko. U nás do pôrodnice treba len plienky a vlhčené obrúsky. Manžel mi doniesol oblečeniu pre malú v deň odchodu 🙂
Ja ked som si citala moj zoznam a veci pomaly chystam tak mam pocit, ze idem tak na mesiac niekam na dovolenku 🥲🤦♀️ normalne mi je aj trapne sa s takou batozinou trepat do porodnice 😅
Tak ti poviem ze kazda zena vyuzila ine veci a ine veci si pochvalovala. Ja som si pozrela zoznam veci do porodnice kam som isla rodit a prihodila som si nejake veci ktore odporucali porodne asistentky ktore sledujem a zvazila som si podla seba. Niekto potrebuje odsavacku, niekto ju nepouzije. Niekto tehotensky vankus, niekto nie..tazko povedat co vyuzijes. Tiez som si myslela ze mnohe veci nepouzijem a nakoniec som mala akutnu sekciu a napr.odsavacku som potrebovala a to som ju v plane pred porodom nemala 😅
Co sa napr.mne osvedcilo bola sprska na hradzu do pôrodnice, to bola pre mna vychytavka c.1 a pouzivala som ju aj doma pocas 600nedelia. Objednala som zo sheinu za 4e 🤭
Myslím, že tuná je to naozaj veľmi dobre a podrobne popísané: https://www.modrykonik.sk/som-tehotna/taska-do-porodnice/