Baby, keď ste boli tehotné, alebo čerstvé mamičky, dostali ste od nejakej poisťovne taký špeciálny box s rôznymi potrebami na pôrod alebo pre bábätko? Prípadne sa dá niekde kúpiť, okrem babyboxu? Ďakujem za infošky.
Ja som dostala u gyn taky ten babybox a ptm v nemocnici asi 3 od roznych znaciek bolo to fajn vsetko mozne tam bolo 🙂
ale ci sa to da kupit nvm
Ja som dostala od gynekológicky ako mi tehotenstvo potvrdila balíček, kde boli vzorky pracích gélov a aviváže, krém na zapareniny, cumlík, 0,5 litrová minerálka. A v nemocnici pri odchode mi dali krabicu na um, vlhčené obrúsky a detský olejcek. A od poisťovní som dostala babybox, ten som si ale musela objednať.
ja som si za postovne objednala odtialto https://happybaby.sk/rodina/darcekovy-box-ja-a-... - to su tie co mozu/nemusia mat gynekologovia podla toho, ci maju spolupracu, no a potom nam davali este v porodnici
link priamo na balicky https://klub.happybaby.sk/produkt/kompletne-por...
@jaja228 dostala som 3 - jeden u gynekologa,jeden v porodnici a jeden u pediatra
Dostala som od gynekologicky dva boxy, boli tam vzorky plienok, podložka, nehake vitamíny, čaje, fľaša vody, očkovacie a zubné preukazy pre deti, reklamné letáky, krémy a olejcek pre bábätko,vlhčené vreckovky, a myslím ze nejaká vzorka pracieho gélu
. No a potom od Dôvery aj s tou taškou, ale to som objednala
Ja som dostala taký box od svojho gynekológa, potom v pôrodnici (Trenčín) a nakoniec od Dôvery ☺️
Pri prvom (2017) som dostala v porodnici, pri druhom (2022) az u pediatricky, potom nam dala dalsi na 6mesiacov. Mame VSZP
Pri prvom tehu 2020 som dostala z gyndy v 12tt, 20tt, 30tt, v pôrodnici a u pediatricky
V druhom tehu 2022 som dostala tiež okrem pediatricky
Áno,po oboch pôrodoch som dostala od zdravotnej poisťovne baby box.
Dostala som v 2011, od gyn aj v porodnici. A teda ten od gynekologa bol perfektny. Tie knizky napr. v nom boli velmi dobre zhrnutie vsetkych vybavovaciek ohladom MD/RS, prispevkov, dokladov. Potom nieco tam bolo o vyvoji dietata, stravovani. Tie drobnosti, voda, a tak to ma az tak netrapilo :D myslim, ze sudokrem tam bol vtedy.
V porodnici Happy Baby a od poistovne ten Dovera baby box. Pocas tehotenstva nic.
V Dôvere na vyžiadanie, v pôrodnici pri odchode 2 balíky a u gynekológa jeden (vypýtala som si, mala to vystavené na polici).🙂
@jaja228 dostala som kód z poisťovne Dôvera cez ktorý som si na stránke lekárne dr. max objednala balík a v pôrodnici som dostala velku tasku kde bola osuška pre babatko,instantna kaša Hipp pléne balenie , fľaša vody, vlhcene servitky Hipp, 5ks plienok, vlozky do podprsenky, poporodne vlozky Lansinoh a kopa vzoriek kozmetiky bioderma, weleda a Hipp
(VšZP) u gynekologicky po potvrdeni tehu a v porodnici hned ako som prisla na izbu ✌️😁
Pozeram ako puk, o com pisete. Ja som dostala nieco v porodnici (ale predpokladam, ze len preto, ze bola sukromna), ale inak od poistovne, gynekologa, ci pediatra, nikde nic.
@jaja228 My sme dostali od gynekologičky cez poisťovňu veľký kufrík plný potrieb k tehotenstvu a k pôrodu a po narodeni detí sme pri odchode z pôrodnice dostali ďalšie dva kufríky plné potrieb pre deti i mamičku 👍🥰 Boli tam aj nejaké vzorky a letáčiky, či rôzne zľavové kupóny... Využili sme snáď všetko ☺️ A kufríky majú deti doteraz na hranie 👍
Tuším na stránke happybaby sa dajú objednať tri druhy kufríkov 🙂
@jaja228 dostala som v nemocnici box s letákmi a brožúrkami a miniatúry kozmetiky Sebamed. Keď som bola prihlásiť dieťa do poisťovne Dôvera dostali sme box, kde bol malý uteráčik, cumlík, fľaška na mliečko, sáčky na mlieko, mydlo, nálepka na auto "dieťa v aute" a ostatné už neviem.
@jaja228 Dovera davala, ale musela si si to zadarmo objednat, neposielali to automaticky. A napr. ja som dostala velku tasku od mojho gynekologa. Bolo tam naozaj vela veci, vacsinou vzorky, ale aj flaska na mlieko, dojcenska voda, box na UM a take. Mna to velmi potesilo ☺️