Prvý kvalitný nočník

1. sep 2024

Dobrý deň, možno hlúpa otázka ale viete odporučiť nejaké kvalitné nočníky? Ešte sa len chystáme začať takže by sme chceli nejaký kvalitný. Ďakujem

lucia13022023
1. sep 2024

My máme tu velrybku od kindsgut

cyberk
1. sep 2024

Ako kvalitny? Aby udrzal aj teba? 😅 lebo dietatu staci uplne obycajny za par eur. Nekupuj ziadne s melodiou a blbostami, lebo ked budete niekde mimo domu a bude mu treba na wc, tak sa rozplace, ked uvidi tie obycajne nocniky v detskych centrach 😅

really8
1. sep 2024

Tiez by ma zaujimala definicia kvalitneho. Ak ocakavas ze to hovienko v nom nebude smrdiet taky neexistuje. Zalezi ci hladas pre chlapca alebo pre dievca. Moja jedina poziadavka pri chlapcovi bola aby mal dostatocne vysoky ten stred medzi nozkami aby ked si sadne sam mu netrval von.

ina2405
1. sep 2024

Najlepší je obyčajný, ktorý ľahko vydezinfikuješ. A potom je dobré už učiť na redukčnú dosku na wc.

cimage
1. sep 2024

My mame z ikey a zvladol 2deti, takze je kvalitny. Dobre je, ze je to vnutro vyberacie a lepsie sa to cisti ako ked musis s celym velkym nocnikom manevrovat.

petamich
1. sep 2024

Jediny nocnik, ktory maly bez problemov akceptoval bol nocnik za par EUR z Ikea, je kusok vyssi, dobre sa mu na nom sedi a odnimatelna nadoba a lahke vylievanie je len bonus 🙂

Co si prosim predstavujes pod pojmom kvalitny?

janinah
1. sep 2024

Vnucik má taký.ze sám si vyberie len vnútro s obsahom a ide vyliať do wc.hlavne.aby bol vpredu vysoký.

olimuc
1. sep 2024

Najviac sa osvedcil obyc ikea s vyberacim vnutrom za par €

beata_k
1. sep 2024

Kup redukciu na wc. Potrva to dlhsie, ale potom mas o starost menej. Sadne ti na bars ake wc a nemusis sa tahat s nocnikom. K teme: Akykolvek bude dobry. Aj za 5€.

milanemila
1. sep 2024

My sme mali tiez velrybku, lebo sa mi pacil vizualne a mal vyberatelnu vlozku, kt sa umyva. Takze pre mna je vyhoda ta vyberatelna vlozka, lebo netreba cely nocnik umyvat a tym padom nie je mokra aj ta cast na zemi. Ale neviem teda co si predstavujes pod kvalitnym nocnikom 🤷🏼‍♀️

banalu
1. sep 2024

My mame tento, a som spokojna. U svokrovcov pouzivame ikeacsky a tiez oki.
Moja mama kupila este taky co vyzera ako mini zachod, ten je podla mna najhorsi. Nema to v strede tak dvihnute a tak ked si v rychlosti mala sadala, a sadla si zle, tak ho precikala.

nairia
1. sep 2024

ikea s vyberacim vnutrom a este bonus, ze je vyssi. za mna top.