Ahojte, prosím o názory ak ste mali prútený košík pre bábo - využili ste ho? ako dlho? neľutujete kúpu? bolo to praktické?, stabilné? Bývame v dome (jedno podlažie), je to však vcelku veľký priestor, postieľka bude v spálni a určite budem potrebovať mať dieťa na dohľad ked nespinká (najmä keď bude menšie). Prvú dcéru sme mávali v lehátku, ale to človek musí prenášať a nezdalo sa mi to príliš praktické... Kočík budem využívať vonku a nebudem ho ťahať do domu. Prútený kôš na kolieskach sa mi zdá praktickejší (do obdobia kým dieťa nelozí), ak potrebujem niečo urobiť v kuchyni či izbe v prednej časti domu (budem musieť popri dieťati trošku pracovať).... Ďakujem za názory.
ahoj, kamoska mala taky v dome. je to velmi dobra vec. a tiez krasna. ona si to pochvalovala a vyuzivala to cca do 6 mesiacov. potom uz to malu v nom nebavilo.
používali sme ho,bývame v dome a malý/á v ňom spávali keď sme boli na dolnom poschodí, bol prútený a mal drevené nožíčky, dal sa prenášať len za ušká,lebo bol na tých drevených nožičkách len položený,používali sme ho do 3,5 mesiaca, ja si pochvaľujem,ale ak už máš jedno väčšie ieťa a je dosť živé , tak radšej nie,je to dosť labilné
ahoj my sme mali, ale nie kúpený ale doma zhotovený (kukni moj fotoblog), veľmi sa mi to páčilo, len mi sme to moc nevyužili,len na spinkanie, malý bol živé dieťa a moc sa mu tam nechcelo ležať, tak záleží od bábatka. Ale inak odporúčam, každému sa košík páčil 🙂
@pima21 kosik je krasny, to ano... vyuzijes ho vsak len chvilu, potom sa zacne dietatko prevalovat, hojdat na kolienkach - a hotovo s kosikom...
My mame ohradku, ktoru som pouzivala aj na spanie malinkej - dala som tam 2 molitanove matrace, ktore som odstrihla tak, aby pasovali do ohradky 1x1 meter a dala som ich pod potah, neni ich ani vidno a ma to tam makkucke... ohradka ma 3 moznosti nastavenia vysky lôžka... nemecka znacka Roba... 😉
Napr.:
http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-anzeige... - nova
http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-anzeige... - pouzita
Máme, malý má 3 mesiace, využívam denne... Cez deň tam spí, hrá sa (natiahla som mu hrkálku), vezmem ho so sebou do kuchyne, niečo si porobím, mám ho "pod kontrolou" ale zároveň stíham ako tak aj niečo robiť.
Tiež sme v takom dome ako vy. Kôš som používala do 4-5 mesiacov. Oplatilo sa, a aj bol krásny s baldachýnom a dlhou sukňou až po kolieska, vnútro čalúnené, aj vankúšik a perinka v rovnakým motívom. A smozrejme praktické to bolo, aj tam spávala v noci. Mohla som ju uložiť v detskej izbe a mohli sme potom v spálni aj tv pozerať a potom som si ju len priviezla bez zobudenia a predkladania.
Ahojte, nemáte niekto skúsenosť s týmito prútenými košami? Našla som ich najlacnejšie na tejto stránke, v minulosti sme si už z tejto stránky objednávali a boli spokojní, len či nemáte s týmito produktami skúsenosť? Prútený košík nám odporúčili naši známy, že je to super vec. https://www.detskapostel.com/prutene-kosiky/esh...
ja som mala...maly mi v nom spinkaval dokym sa nezacal viac hybat-tam uz nemozes nechat dieta ktore sa snazi pretacat.My sme ho pouzivali na spanie na noc asi 3-4mesiace