Ahojte mamicky,aj ja sa pridavam k tehulkam....ocitla som sa v komplikovanej situacii,neviem si poradit.som tehotna,preto vas prosim o pomoc.som zo slabsej socialnej vrstvy,zijem len zo socialnych davok.preto prosim maminky,ktore maju nepotrebny kocik,hracky,a nejake oblecenie pre 4 rocneho chlapceka.Velmi krasne vam dakujem 🙂
@sabina1975 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
no ja neviem,mám pocit,že podozrivo tu pribúda žiadostí o pomoc a od nových nickov....žeby náhoda? nechcem nikomu ublížiť,ale pomáhať nebudem...aby som tu nebola za bosorku-pomáham,ale konkretným ľuďom v mojom okolí 😉
no vela mamički potrebuju pomoc ked nesu zamesnane ,,každa mamička vie ako to je ked je natom zle svojmu dietatu si nemože dovolit kupit to co inie ,tak hladaju pomoc drehe mamičiek ,a viem že su dos taki co pomožu vedia si to uznat ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
pomožete mamike taškej vnuziii ,,, som nezasnana bivam u rodičov ,pantner ma opustil ,zachvilku čakam babo a nemam babetku ani čo obliec a nema na ani do čoho vozit mislim nemame ani kočik ,prosime mamiki pomožte nam prosime ,nekcem sa zdat babetka
@janinah ......tak si préčitaj o nej v rubrike zháňam,darujem...tam píše úplne niečo iné...už som ju nahlásila,lebo som si naozaj istá že je to podvod.....čaká ktorá dôverčivá babenka jej naletí..... 😝 😝 😝 😝 ...a ked má na počítač a internet...
@sabina1975 ..............to sú a lá Malčice-len tentokrát z Brezna.....
ta pani ma blokla preto že som jej napisala co bi robila kebi sa ocitla take situlaciju ,a spravila si sama omne prectavi...ale nevadi aj taki musia byt... 😨 😨
vikina202 už som to sem písala, najprv sa nauč neklamať, potom sa nauč písať po slovensky a nakoniec keď si vstúpiš do svedomia, tak môžeš požiadať niekoho o pomoc 😢 😖
toto co je ?!?