Pampers vyrobené v Nemecku verzus v Poľsku

sundew
3. jan 2023

Mal niekto noznost porovnat pampersky vyrobene v nemecku a v polsku? Doteraz sme mali vzdy len nemecké, ale mam moznost dostat lacnejsie poľské, len neviem ci kvalita je rovnaka.ma to byt pre novorodenca velkost 1,diky

jeltica
3. jan 2023

bude to rozdiel, my sme pouzivali sice dmkovske plienky nosene z Nemecka, ale bol to rozdiel, tak si myslim, ze to bude aj pri pamperskach. inak ale 1 dlho pouzivat nebudes, takze to je asi jedno, ze ktore zoberies.

majkaaa318
3. jan 2023

Presne ako vyššie zaznelo, plienky jednotky sú na veľmi krátke obdobie (u nás max.2 týždne), menis ich veľmi často (cca 10ks denne), takže tam rozdiel v kvalite ani nestihnes spozorovať. A ak bude reakcia pokožky, tak aj tak budeš musieť skúsiť iné. Toto s cenou a značkou nesúvisí, zbytočne je mať pre novorodenca veľké zásoby.

lealikk
3. jan 2023

to skor potom z tych vacsich cisel sa ti oplati spravit si zasoby, trojka stvorka, tie sa asi najdlhsie nosia.

sundew
autor
3. jan 2023

@sundew Diky baby, ale ja sa nepytam kolko plienok budeme potrebovat ☺️ pri provom sme jednotky používali velmi dlho a teraz druhe podla meraní je stale male tiez. Mna skor zaujima osobná skúsenosť. Viem ze nemusi sadnúť, ale zatial pre nas pampers su najlepsie

vilma7
3. jan 2023

Tak moje deti sa z Pampers kúpenych na Slovensku vyhadzali, tak aj keď sme išli na dovolenku na Slovensko, nosili sme si zo zahraničia.

katherine12
10. jan 2023

@sundew polske strasne parfumovane mamicky sa s v porodnici stazovali na zapareniny a vyrazku. My sme mali rakuske a nic. Kupovala som aj tie zo Slovenska ale ako hovorim extremne smrdia

sundew
autor
10. jan 2023

@katherine12 Diky 🙂 tak potom som ich uz asi mala toez,viem ze zrazu jedny strasne smrdeli

katherine12
10. jan 2023

@sundew niet zac 😀