Oplatí sa ohrievač na fľaše?

30. dec 2021

Ahojte, ešte som v pôrodnici, ale dokrmujem umelým mliečkom. Oplatí sa kúpiť si ohrievač na fľaše? Alebo ako to v noci riešite ?

hennyinnsbruck
30. dec 2021

Moja bola tiez na um od narodenia.
Ja som mala stale predvarenu vodu a potom som len zohriala

petra889
30. dec 2021

Ja som používala mikrovlnku je to rýchlejšie

autor
30. dec 2021

@petra889 len kuchyňu mame na prízemí, toto mi príde praktickejšie .. len neviem či to nie sú vyhodené peniaze

hennyinnsbruck
30. dec 2021

Ked mas kuchynu daleko a nechce sa ti v noci hore dole lietat tak by sa ti mozno ohrievac zisiel👍

zanetakovacsova
30. dec 2021

Podľa mňa toto je praktickejšie

vierka05
30. dec 2021

My sme na UM od zaciatku a ohrievac mame. Pre mna je to praktickejsie ako miesat vodu z termosky napriklad. A v mikrovlnke sa nie vzdy rovnomerne ohreje a ani by sa to tak nemalo ohrievat. Ja som za.

petamich
30. dec 2021

velka pomoc ak nebudes kojit - da sa kupit aj pod rukou za par eur, k tomu kupis davkovac na susene mlieko, nech si to tam rovno len vysypes a mozes mat pri postielke 🙂

deti95060810
30. dec 2021

hovadina za poriadny peniaz... zbytočnosť...

simona92101
30. dec 2021

Do spalne na stolik termoska s prevarenou vodou,vo flaske studena voda,v odmerke nachystane UM.ja som uz mala v oku kolko teplej a studenej,nadavkovala mlieko,premiesala a rovno krmila.1minutova zalezitost.btw,dlho dopredu urobene a znova zohriate mlieko tiez nie je bohvieco

masandra
30. dec 2021

@hennyinnsbruck u nás neskutočná pomoc, kojila som no neskôr som si odsavala mliečko do fľašky a keďže z chladničky mliečko dieťaťu v žiadnom prípade dat nemôžem mala som na poličke pri posteli ohrievač, ktorý mliečko vo flaske ohrial skôr ako kanvica. Teraz stále odsávam mliečko, ale ohrievač sa pokazil a tak dávam zohriať vodu v kanvici nalejeme do misky a nechám fľašku s mliekom v nej. Nakoľko mala v noci už mliečko nepije, tak nemám s tým problém. No ohrievacom to bolo rýchlejšie hlavne v noci, keď sa mi teda vôbec nechcelo chodiť do kuchyne a čakať kým zovrie voda v kanvici a ešte kým sa to mlieko zohreje... Kupovala som ohrievač tu na MK, podľa mňa nový je zbytočný keď vieš využiť po niekom a ešte ušetriť 🙂

hennyinnsbruck
30. dec 2021

@masandra tak pri odsatom to je isto fajna pomocka😊😊
Mne trvalo um zarobit 20sek max 🤣ja som v tom Profi bola uz 😂

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
masandra
30. dec 2021

@hennyinnsbruck to je jasné, to sa dá, ale na chladničkové treba viac námahy 😂

hennyinnsbruck
30. dec 2021

@masandra 😂😂

matkakovacova
11. jan 2022
Používateľ matkakovacova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od matkakovacova.

určite, ja som to tiež ocenila ako kolegynky vyššie 🙂

vahcaac
9. sep 2022

Za mna nie, kupujem vodu a v hrnci ju iba ohrejem (3 0 sekúnd), ale možno ti to bude výhodnejšie v noci 🙂 keď máte kuchyňu na prízemí. My to tak mame tiež a možno by to bolo jednoduchšie 🙂 ale mne príde rýchlejšie používať hrniec