Ahojte maminky chcem sa spýtať aké plienky sú dobé okrem Pampers, chcem skúsiť malému niečo iné.. viem že v lidli predávajú nejaké, nemáte skúsenosti?? Ďakujem zatiaľ
Lidl su dobre a tiez mam velmi dobre skusenosti s plienkami Babylove ktore najdes v DM drogerii.
ziadne 😀
odporucam vyskusat plienky Babylove z DM drogerie. su perfektne, mala ich nikdy neprecikala (na rozdiel od Pampers) lutujem, ze som ich objavila az po roku. dovtedy som pouzivala Pampers v domneni, ze su to najlepsie, co mozem malej kupit 😒
lidlacke sme tiez skusali. nie su zle, ale mne smrdeli chemiou, tak preto som skusala dalej.
DMka nie je najlacnesia, ale ked mas klubovu kartu DM, tak mozes ziskat rozne zlavy (na akciove produkty, resp. na cely nakup) a celkom sa to oplati.
Nám pampersky rýchlo pretiekli, hlavne, keď sa pokakali... ☹. Myslím, že každej mamine (a dietku) vyhovuje niečo iné. My sme sa naučili na tesco biele - už nie sú igelitové 🙂, ale aj lidlacke boli fajn... tie sme používali menej, bo lidl máme dosť od ruky...
skoro kazde 😀
neviem ci je dobre striedat plienky ak sa ti z nich nevyhadzuje...nasa mala sa vzdy vyhadze ked chcem dat ine plienky ako su pampersky, neviem preco??? ale chcela som aj lacnejsiu alternativu no neda sa...vzdy sa nam na ritke vyhadze ked kupim ine ako papmers....a umyvam ju pod vodou ked ju prebalujem takze to isto nebude z utierok...a preco chces vymenit plienky nie si spokojna s nimi alebo malemu nesadli?
a koľko cca stoja tie babylove a tie z lidla??? A koľko ks tam je prosím vás??
@anicka246 lepsie plienky, ako pampers nie su. lidl touyours a dm babylove a tesco essential su podla mna kvalitativne na urovni huggies. nemala som s nimi problem. ale pampers je naj. najlepsie, najjemnejsie, najlepsia absorbcia, najpruznejsie.
no huggies - ale mam pocit akoby začali myznúť z obchodv 😢
podla mna vsetky plienky su lepsie ako Pampers 😀 staci ked do nich maly len troska cvrkol a strasne smrdeli...vyskusali sme viacero znaciek a uz vyse roka sme verni BAbylove.
podla mna najlepsie su pampers,pretoze dobre absorbuju,su makkucke,tenke,jemne,pruzne,nesmrdia...ale co sa tika absorbcie tak lepsie su tie babylove z DM.. ale su hrubsie a nie take makkucke...ak by som mala problem ze napriklad v noci mala precika plienku,tak potom vymenim na noc pampers za babylove... 🙂
aj my sme začínali s Pamperskami, asi ako každí 😀 No malý ich pravidelne precikával, takže sme vyskúšali aj iné značky... Babylove sú dobré, ale trošku "tvrdé"... Vyskúšali sme teda lidl touyours, sadli nám výborne a používame doteraz 🙂 Nakupujeme ich vždy iba v akcii a vtedy sa fakt oplatia!
babylove 🙂
lidlacke a teraz aj tescacke,lebo ich spravili tensie a nemaju ziadnu vonu narozdiel od pampersiek.v akciach su super!!!
Ale neviete mi niekto povedať čo stoja aj tie babylove aj tie lidl prosím vás a po koľko kusov tam je,??
látkové 😉 textil je textil
žiadne.....................kto raz skúsil pampersky a môže si ich dovoliť, tak iné nechce.....
@anicka246 to je rozne, pocet kusov v baleni zavisi aj od velkosti, aj od balenia..napr. Babylove plienky maju dvoje rozne balenia-bud dvojbalenie (krabicu), alebo jednobalenie (sacok). dvojbalenia su len vo vel. 3, 4, 4+, 5..mensie a vacsie su len sacky. krabica stoji tusim 12,99 €, sacky neviem, ale oproti dvojbaleniu asi vychadzaju trosku drahsie.
ja teraz kupujem 5ky..v baleni je 36 ks x2 = 72. beriem ich vzdy vo velkom s 15% zlavovym kuponom, jedna plienka ma tak vyjde 15,3 centov, ak som dobre ratala🙂. lacnejsie mi to nevychadza nikde inde, navyse DMku mam pri dome.
krabica so 4+ kami obsahuje 76 ks, krabica so 4kami tusim 78 ks, krabica s 3kami rovnych 100ks. tak si prerataj, ci sa oplatia 😉
@anicka246 ja pouzivam tieto http://www.bugy.sk/static/produkt/8963/HELEN-Ha...
su makkucke, tenucke s peknym obrazkom ako pampersky, ale na rozdiel od nich vobec nesmrdia a maly sa z nich nevyhadzuje. 🙂
Lidlacke, len tie nemaju pre uplne malinke babatka, este sme si oblubili z dm babylove.
Nam pampersky pretekali. Jedine tie uplne biele najdrahsie za nieco stali,ale tie sme kupovali len vynimocne.
myslím že pampers sú najlepšie...
Babylove z DM
tiez hlasujem za babylove z dm. a na noc davam tym ze v noci neprebalujem pampers premium care.ostatne pampesky su naparfemovany humus. najma tie activ baby fuj
pampers active baby nam nikdy nepretiekli, sleep and play zvyknú pretiecť.......ale lepšie ako pampers nie sú.....
Huggies, lebo nesmrdia umelinou ako Pampers a absorbujú rovnako dobre (ak nie lepšie), ale už ich v obchode nekúpiš (iba na nete), alebo potom tie z DM. Pampers je u nás len v nevyhnutnom prípade, lebo mne tak strašne smrdia umelým, keď sú pocikané, že si neviem predstaviť ten sajrajt, z čoho to robia.
podľa mňa huggies 🙂
huggies už nemali od marca tohto roku vyrábať.....ani v tescu už ich nemávajú...
Ahoj, no ja mam druhy ditko a vyzkouseli jsme vselijake, no vzdy se rada vratim k Pamperskam, aj vlhceny ubrousky mam nejradsi od nich, ty zeleny, pri novorozenatkach bily ;)