My mame skoro 3 tyzdne a zatial som jej tvaricku nekremovala nicim, ani oliv. olejcekom. Co vy na to?
ja som sa pytala mojej kamosky (2deti) a ona ze az ked bolo nejako pod 4 stupne a natierala pripravkom od nivea taky kremik na von (modry s macikom - obal ma ako indulona len v mensom)
Ano cez leto sme sa krémovali na tvár aby sme sa neopálili s vysokým faktorom lebo maliné deti by sa velmi nemali opáliť a teraz viacmenej kôli zúbkom lebo sliníme a potom sa jej to velmi vysuší a inak cez zimu ochranným
Ahoj, naša Natálka ma momentálne 8 mesiacov a občas jej tváričku natriem olivovým olejom, ten používam aj po kúpaní, tváričkú má peknú. Ja som urobila velikú chybu, keď mala malá tiež tak 3-4 týždne, natrela som jej tváričku Niveou baby (tá s tým mackom, ja ju už roky používam aj keď je pre deti) a malá sa mi vysypala. Museli sme s tým k lekárke a tá nám dala Holtovu masť na to, do 2 dní to zmizlo. Odvtedy neexperimentujem. Odporúčala by som ti max. tak olivový olej, aj to nie často. 😉 Ja tak robím už mesiace a nemáme žiaden problém.
prirodzeny film je potom aj na pokozke nie?? takze nekremovat ani pokozku 😕 ???
ja som za, mozno nie kazdy den /v zime vonku ano/ ale kremovala...
Inac, tieto otazky ja tak neznasam, neviem preco to ma niekto potrebu zakladat a nie diskusiu, kazda jedna otazka, tema je na diskusiu... ja sa nieco opytam, no junovka mi odpovedat uz moze len cez IP, je to k teme a tu odpoved sa nikto nedozvie...a pritom to nie je nic sukromne, ale ostane to len v mojej IP...
Otazky snad iba na ankety, nic viac... 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄
netreba krémovať ani olejovať
ja som od malička krémovala Samka olejom aj po kúpaní aj keď sme išli von,hlavne cez zimu! taraz má pomalinky 1rok a po kúpaní stále olejom a keď ideme von tak krémikom značky Oli a počas letných dní sme mali z lekárne z vysokým faktorom a to nám odporučila aj detská lekárka
Ja svojej kremujem od mlička s Nivea baby je to naj.kozmetika pre babätka.A v zime tiež s Nivea ale na mráz a chlad,je veľmi dobrý,už som malu natierala ked ide rano do škôlky.
po kupani som maleho natierala najprv kremom od biodermi,teraz ked je vacsi, tak nivea olejom...a na vonku, ked bolo leto tak ochrannym kremom s faktorom 50. teraz mu natieram tvaricku nivea kremom a ked fuka,tak mu davam krem bioderma. ten krem je na sychrave a mrazive pocasie.sme s tou znackou spokojny.
nie nekremujem suhlasim s maggie2 netreba a kazda maminka si to urobi po svojom 🙂
Ja som mojho zimneho (nar. zaciatkom decembra) kremovala trosicku, ked sme sli von a bol mraz. Za tohto pocasia by som nekremovala. Pouzivala som Penaten (mam vzorku, inac este stale nie je minuta) a Weleda krem na chlad, ale ten je straaasne mastny.
Ja som ho kremovala mastou z lekarne iba prve dva tyzdne, kym sa komplet nezosupal (uz nemal ochranne mazivo, tak mal strasne suchu pokozku). Dokonca ked som ho pravidelne masirovavala, mal akoby husiu kozu, a to som ho po masazi vzdy kupala... Odkedy ho nemasirujem pravidelne, nic s pokozkou nema.
Takze mam este stale neminutu kozmetiku ako olejceky a mliecka, lebo ich jeho pokozka nepotrebuje.
Používala som nivea krém proti chladu a vetru, ale až ked bola staršia, po roku, prvé mesiace v zime mala naolejovanú tváričku a niekedy ani to.
na indulonu vo veľkých mrazoch pozor, obsahuje vodu - sused si tak uhnal na lícach ekzém
ja kremujem vzdy na jesen a v zime od Weleda Baby & Kind Calendula Pflegecreme. Je to nechtikovy krem, výborne premastí a zároveň tvár neostane mastná.
ja nivea baby
ja nie, len po kupeli trosku naolejcekujem tvaricku 🙂
Ja vôbec ničím a nikdy 😉
nekremujem nicim, ale mala ma na tvaricke taky jemny ekzem, tak nam doktorka predpisala Excipial a po nom jej to hned zmizlo.
Inak nivea baby pouzivame aj my s manzelom 🙂 , je super a mozno vo velkych mrazoch pouzijeme aj na malu.
ja by som nenatierala, pokial nie su mrazy, nakolko by si znicila prirodzeny film na kozi, ktory si sama vytvara...a olivovy olej uz vobec, nakolko je dost " tazky", upchava pory, ktorymi koza dycha.Pocas mrazov som sem-tam uzivala obycajnu modru indulonu 😉 ...a to plati vseobecne o celej kozi na tele.