Kde odskúšam elektrickú odsávačku Lansinoh?

nevenka
30. dec 2015

Ahojte, neviem, kam tuto otazku zadat, skusim tu...chcela by som si kupit elektricku odsavacku, mala som pozicanu Medelu, velmi mi pomohla, ked sme mali laktacnu krizu. A chcela by som elektricku Lansinoh skusit. Nie je tu nejaka mamicka z Banskej Bystrice, ktora ju pouziva? Stacilo by vidiet v praxi, pripadne vyskusat, pred kupou. Aj z bazaru su dost drahe. Mam vacsie prsia a tato ma take prijemne nadstavce (mam rucnu, ale nestaci), a tie maju aj vacsie, u Medely som pouzivala L, ale asi by bolo treba este vacsie...a lansinoh ma aj vacsie a su aj prijemnejsie ako u Medely. Alebo sa podelte o skusenosti s touto odsavackou, budem rada!!! Dakujem krasne...

alby2014
30. dec 2015

AHoj, ja ju pouzivam uz 2,5 mesiaca, tiez mam vacsie prsia aj dvorce a je super...Keby som mala odsavat rucnou tak sa zblaznim...naozaj odporucam.

nevenka
autor
30. dec 2015

@alby2014
no tak uz len pockat na nejaku bazarovu ponuku, veru, problem su aj dvorce, od medely mam tie zliazky az zapalene, a to netaham ani polovicnou silou, je to odsavacka Pump in Style, starsi typ. Ona fachci, no len nikdy neviem, kedy ju budem musiet vratit a chcela som skusit inu, tato je aj dost tazka a hlucna, lansinoh rucna je ok, len naozaj, ked ne prebytok mliecka...a kupovala si novu?

alby2014
30. dec 2015

Ja som ju podedila po svagrinej, ktora mala problem s mliekom...ked som videla vysacku kolko stala skoro ma kleplo...ale je rpavda, ze je super...podovne som mala rucnu od medely a to by som umrela na tom dlhodobo odsavat.

nevenka
autor
1. jan 2016

no ano, draha je dost...ta medela, co mam pozicanu tiez stala nova 300 e, tak este tato lansinoh je v pohodeee 😀...no pockam na nejaku bazarovu asi...