Snazime sa syna oducit od cikania do plienok a nechce nam ist ani za svet na nocnik, ci zachodik (ma 21 mesiacov). Miluje vsak auticka a fascinuje ho tato chodiaci v slipoch🙂 Tak mi napadlo pohladat mu nejake slipy/boxerky s potlacou auticiek, aby bol viac motivovaný. A jedine som objavila (take, co sa mi pacil vzor) NEXT-u. Chcela by som preto mamicky, ktore nakupuju od tejto znacky poprosit, ci by mi vedeli poradit, kde kupim detske oblecko NEXT - osobne, alebo cez net (overení predajci). Dakujem
ahoj. mate niekto skusenosti aj s oblecenim pre dospelich ?? ako sedia tie velkosti ?? zdaju sa mi nejake velke 😕
teda ked to beriem podla svojich rozmerov.. 😨 😝
@maryem tiez objednavam z nextdirect.com a ceny su tam vyssie oproti next.uk , vraj v UK nemaju DPH na veci pre deti do 6 rokov, preto su veci co sa dovezu na SK drahsie. ked si vsimnes tak na nextdirect je uvedene - tax included Slovakia.
@maryem moze byt ze postovne je zaratane uz v cene, ved to prileti z UK za 3 dni DHL. a DHL predsa musi niekto zaplatit🙂 nehovorim ze malemu kupujem vsetko ale chlapcenske veci maju v Nexte paradne. takze obcas kupim a potesim tym hlavne seba, lebo ved jemu je jedno co ma oblecene 🙂
baby v tej cene na next.direct je zahrnuty aj rozdiel v kurze, libra je predsa silnejsia ako euro, potom aj cena v eurach je vyssia
Pozrite si môj e-shop, nájdete u mňa oblečenie značky NEXT ale aj mnohé ďalšie. Všetko oblečko je dovážané z Anglicka
next je napr. v eurovei.. ale naozaj slipy s autickami su podla mna aj v tescu a my sme s ich spodnym pradlom pre krpatu spokojne 🙂
caute kocky, kde sa lepsie oplati kupit? Cez next.co.uk alebo nextdirect.com? Mate skusenosti?
Ahojte, mohla by som sa spýtať, že keď chcem nakupovať cez nextdirect, tak pri registrácii to chceme odo mňa promo code. Čo sa tam zadáva? Ďakujem
@andynka1 promo kod nemozes mat lebo si tam este nenakupovala. To je akciovy bonus a zadava sa ked ti pride emailom ako forma zlavy alebo ak ti ho niekto posle. Ja som odtial nedavno objednavala a nic take to odomna nechcelo
Ďakujem za info, už sa mi to podarilo konečne preskočiť.
Mamicky,co objednavate z Nextu, ako je to s ich velkostami? Je napr. velkost 68-74, skor 68 alebo skor 74? A je velkost 68-74 na vek 3-6 ci 6-9 mesiacov?Dakujem za odpovede.
Posielam to sestre ktora byva v anglicku
ahoj next boxerky som videla na mimibazari tak sa skus poziet tam..