Chtela jsme se zeptat, ze ci veskere baldachyny, ktere se bezne prodavaji jsou dostatecne velke na to, aby se dali upevnit na stred bocni strany a daly volne svesit do stran, nepaci se mi baldachyn u hlavucky babetka, ale takto v stredu na boku....
Otazka tedy je, ci ty baldachyny jsou dostatecne velke na to aby pokryly celou postylku i v tomto provedeni, nebo ci se musi koupit nejaky spesl 🙂
Dakujem za odpovedi🙂popripade pokud amte doma, nabidnete🙂
viz foto, co se mi paci
ja mam klasicky baldachyn a pekne mi to vyslo na tu dlhsiu stranu
My sme mali Julius Zölner, oni ich robia v tejto velkosti Standardne, pekne nad celu postielku.
aj mne sa to tak viac paci a bolo mi to viac praktickejsie, kedze postielka je pod oknom, a v pohode mi vysiel klasicky baldachyn 😉 ale predavaju sa aj speci take sirsie ako moskytiera
ja mam postielku aj s komodou spolu a v pohode mi ju obciahol klasicky baldachyn.. moja postielka ma dlzku 160cm.. len ked to chces takto na stred odporucam tie presvitne.. klasicke latkove su nepekne.. lebo sa budes pozerat len na vnutornu stranu latky. dalej ti odporucam kupit drziak na baldachyn nie taky co sa montuje na postielku ale je s tanierom a vies si ho k posielke postavit.. je to prakticke hlavne ked budes chcet viazat hniezdo alebo upevnovat kolotoc.. nic ti na zabradli nebude zavadzat 😉
My mame klasicky baldachyn,a som velmi spokojna 😉
ahoj. aj my mame taku postielku https://www.modrykonik.sk/fotoblog/gabika84/alb...
to nie je klasicky baldachyn, hovoria tomu moskytiera, ma vacsie rozmery ako baldachyn.
Aj mne sa to takto páči oveľa viac ... a ten klasický čo sme mali sa mi videl trochu dosť krátky ... tak do jednej tretiny výšky bočného dielu - aj keĎ záletí na tom ako vysoko si nastavíš tú tyč čo drží celý baldachým ;)