Fusak Emitex. Môžem doň dať dieťa pri ceste z pôrodnice?

luciamo
10. júl 2009

Ahojte baby, videla som na stranke www.emitex.cz zaujimavy fusak 3 v 1, ktory sa da pouzit aj do autosedacky. Babo budeme mat koncom septembra a vaham, ci mozem uz s tym ist aj z porodnice a ci to vobec vyuzijem...Nemate s tym niektora skusenosti??? Dakujem 😎

wewe4
10. júl 2009

myslíš tento? http://www.mimibazar.sk/bazar.php?id=3976304
ja sa tiež chystám kúpiť, termín mám 3. novembra a myslím, že ho dostatočne využijem 😉

dosa
10. júl 2009

ja som mala tento fusak, naozaj sa da vyuzit aj vo vajicku, aj kociku, aj v sportaku, ale ked je dieta vacsie a uz chodi a v sportaku je len na chvilku, bolo dost nemotorne, ked som jej tam pokazde musela nasuvat nohy aj s cizmami. ja som ho potom vymenila za fusak kaiser a ten mam teraz aj pre druhe dieta. tiez sa da vyuzit aj vo vajicku aj v kocikoch. najprv je z neho taka kukla, odkial babatku trci len hlava a ked je uz starsie, da sa dolu rozopnut tak, aby mu trcali nohy v cizmach von a je s nim ovela lahsia manipulacia - ak ho chcete vyuzit aspon do tych dva a pol - troch rokov, tak ja by som volila radsej kaiser. je tu napriklad tema: https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...

v septembri neviem, ci uz bude taka zima na fusak, ci by nestacila do vajicka len taka teplejsia zavinovacka do autosedacky.

wewe4
10. júl 2009

dosa, nemaš nejaký link, kde by som mohla ten fusak kaiser pozreť, prípadne kúpiť za primeranú cenu? 😅
diky

luciamo
autor
10. júl 2009

wewe presne ten mam na mysli..

dosa, ved prave, ale taka zavinovacka dalsich ca. 25,- EUR..

luciamo
autor
10. júl 2009

wewe, ved pozri ten svoj link, tam nizsie maju aj tie fusaky kaiser..

dosa
10. júl 2009

luciamo - no ja viem - tiez som nevedela ako to poriesit - ja mam termin 30.07., je to sice leto, ale nikde nie je napisane, ze nemoze byt zima a naopak, ten september - ktovie aky bude, tiez moze byt just teplo a nakoniec nebudes potrebovat ani fusak, ani zavinovacku... v kazdom pripade, fusak potrebovat budes aspon na dve tri zimy, tak to dobre zvaz, ci emitex, alebo kaiser. a na tu cestu do porodnice - ja som si obsila na jednej rychlozavinovacke otvory podla autosedacky a ak bude teplo, len ju dam pod babo, ak bude chladno, tak ho zaviniem 😉

wewe4 - v babymarkete ho maju za super cenu, inak stoji okolo 1300 Sk a viac - podla prevedenia. tento je klasika, uplne staci, vrchny material je vodeodolny a tak ak budete mat v buducnosti sportak alebo golfky, nepotrebujes ani nanoznik, staci fusak. robi sa aj v inych prevedeniach - napr. s baranim kozuskom vnutri, ale pokial nejdete niekam do severnych krajin, tak taky nepotrebujes:
http://www.babymarket.sk/index.php?page=view&co...

wewe4
10. júl 2009

😀 to som si nevšmla....
dosa, v tom BM je naozaj úžasná cena...díky

wewe4
10. júl 2009

dosa, ale tento kaiser nie je do autosedačky, že?

luciamo
autor
10. júl 2009

tak ma otvory na pasy, ale neda sa skratit ako emitex pre mensie babo..

dosa, tak to si sikulka, ja si viem akurat tak prisit gombik 😀

dosa
10. júl 2009

wewe - je aj do autosedacky - ha chrbate su otvory na pas a ked ho stiahnes hore tou snurkou do kukly, tak v pohode aj do sedacky. mozem ti to odfotit, ak by si chcela 😉

dosa
10. júl 2009

luciamo - on sa skratit neda tam dole, ale ked ho hore zviazes uplne na maly otvor, tak on tym padom sa skrati, lebo cast sa presunie hore nad hlavu 😉 neviem ci vies, ako to myslim 😉

luciamo
autor
10. júl 2009

hej viem ako to myslis 🙂 , asi je ten kaiser fakt lepsi.. Pozrela som si aj tu zavinovacku co si si kupila a fakt SKODA, ze nie je na autosedacku. Neviem ci by som zladla urobit diery a obsit to.. Mne trochu vadia tie otvory na nohy co ma Emitex na zavinovackach..

dosa
10. júl 2009

ktoru zavinovacku myslis? taku tu fleesovu? najskor som si spravila dierky na zavinovacke po prvej dcere a potom som si kupila taku zavinovacku do kocika, namiesto deky, bez tych noziciek a su aj tam vysite dierky na otvory - takze sa bude dat pouzit do vajicka. povodne som mala objednanu taku akoby deku s uskami, ale nakoniec ju nemali a vybrala som si tuto: http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5407997

luciamo
autor
10. júl 2009

hej, myslela som tu.. velmi pekna decka, uz pozeram jej stranku a vyzera to super..

luciamo
autor
10. júl 2009

dakujem za tip 😉

wewe4
10. júl 2009

dosa, ked by sa ti chcelo, mozeš nafotit...ale inak myslim, že vieš ako to myslíš..ale tiež sa zdá že sa mi v ňom malinký utopí 😅 ...ale zase určite je kaiser praktickejší.
a tá zavinovačka, ktorú si si nakoniec vybrala je super..aj ja by som ju kúpila, ale mne sa narodí začiatkom novembra a to mu v nej bude chladno 😖 škoda

dosa
10. júl 2009

skusila som nafotit - mam v albume, ale zle sa to foti, nemam modelku, dcera je uz do toho velka a babika mala... ale je pravda, ze mesacne babo v tom bude vyzerat inak a polrocne inak. no treba to nejak prisposobit, lebo zbytocne je kupovat kvoli tomu dalsi fusak 😉

wewe4
10. júl 2009

pozrela som...nie je to také veľké...vyzerá to tak, že by sa to dalo zvládnuť 🙂 a predsa každý hovorí ako detičky rýýchlo rastú 🙂 tak radšej väčšie.
ďakujem, myslí, že kupujem kaiser 😀

dosa
10. júl 2009

to ano, deticky rychlo rastu, hlavne ten prvy rok, takze sa ani nenazdate a na konci zimy vas bude plny fusak 😀 tak drzim pelec, aby si bola spokojna 😉