Ahojte dobrý vecer , viete mi prosím ako matke prvorodičke poradiť nejakú naozaj super detskú trebárs stoličku ? Ozrejmím , dcérka ma 3 a pól mesiaca a už ju nebaví stále ležať logicky aj hračky ju omrzí pozorovať . Predstavujem si nejakú stoličku , ale “rastúcu” , na nete som videla že sú až do troch rokov . Aby mohla byt pri mne v kuchyni napríklad , aby nelezala stále . Nieco asi kde bude neskôr aj papať . A prosím o nosení alebo nosiči nemusíte ani písať , v nosiči ani v šatke nevydrží, skúšali sme viac ako mesiac a stále väčší a väčší boj , a na dlhodobé nosenie na rukách je mi už veľmi ťažká (7.5kg). Moc ďakujem 😘
Ja mam polohovatelnu Peg Pereggo Siesta Follow me. Este ked nesedel som ho tam davala do polosedu na chvilku kym sa najedol. O mesiac ma 2 roky a stale ju pouziva, rad tam sedi. 🙂👍
My sme mali pri dvoch detoch peg perego tatamia..ale aj tie rastuce maju taky nastavec pre babatka,tiez super.hauck to ma,aj stocke.treba pozriet
my mame Stokke Tripp Trapp a mali sme novorodenecky set, kde bolo v takmer lahu 🙂 pripadne Peg Perego prima pappa ak sa nemylim je polohovatelna, viacero je dnes na trhu