Detská stolička

15. mar 2023

Ahojte dobrý vecer , viete mi prosím ako matke prvorodičke poradiť nejakú naozaj super detskú trebárs stoličku ? Ozrejmím , dcérka ma 3 a pól mesiaca a už ju nebaví stále ležať logicky aj hračky ju omrzí pozorovať . Predstavujem si nejakú stoličku , ale “rastúcu” , na nete som videla že sú až do troch rokov . Aby mohla byt pri mne v kuchyni napríklad , aby nelezala stále . Nieco asi kde bude neskôr aj papať . A prosím o nosení alebo nosiči nemusíte ani písať , v nosiči ani v šatke nevydrží, skúšali sme viac ako mesiac a stále väčší a väčší boj , a na dlhodobé nosenie na rukách je mi už veľmi ťažká (7.5kg). Moc ďakujem 😘

petamich
16. mar 2023

my mame Stokke Tripp Trapp a mali sme novorodenecky set, kde bolo v takmer lahu 🙂 pripadne Peg Perego prima pappa ak sa nemylim je polohovatelna, viacero je dnes na trhu

basulaak
16. mar 2023

Ja mam polohovatelnu Peg Pereggo Siesta Follow me. Este ked nesedel som ho tam davala do polosedu na chvilku kym sa najedol. O mesiac ma 2 roky a stale ju pouziva, rad tam sedi. 🙂👍

lienka9
16. mar 2023

My sme mali pri dvoch detoch peg perego tatamia..ale aj tie rastuce maju taky nastavec pre babatka,tiez super.hauck to ma,aj stocke.treba pozriet