Čo všetko kúpiť do detskej lekárničky ešte pred narodením?

kikusa456
11. jún 2024

Ahojte, chcela by som sa opýtať čo všetko kúpiť do detskej lekárničky ešte pred narodením? Čo by nemalo chýbať?

really8
11. jún 2024

@kikusa456 teplomer, lieh a espumisan a pripadne odsavacku a morsku vodu

katkaseiner
11. jún 2024

pred narodenim podla mna nic... max nejaky teplomer, morsku vodu... vsetko kupis za pochodu... uplne zbytocne budes doma drzat lieky a ked ich budes chciet pouzit, uz budu po datume spotreby...

tamitamitami
11. jún 2024

Nurofen, morskú vodu, lieh, probiotiká, vitamín D, teplomer. Ja som všetko využila v prvých mesiacoch.

saxana000
11. jún 2024

Paralen sterimar probiofix Devit ocuflash kvapky lieh repik sackovy modra indulona alebo infadolan ovseny kupel teplomer po prvom ockovani ocenis chladive naplaste popripade aj espumisan ale vacsinu z toho naozaj kupis po prvej poradni po.ceste od lekar

eva233
11. jún 2024

Lieh na pupok,
Rybia masť na zadok
Probiotika
Vitamín D
Morská voda pre deti
Nasivin pre deti do 1r
Odsavacka soplov na vysávač s regulovaným výkonom
Pri kolikach dokúpiť
masť pupik,
balonix med/ baby calm/coliprev/ espumisan každému vyhovuje iné u syna zabral práve balonix med
Vrecúško s ceresnovymi/hroznovými zrnkami
Pri 1. Očkovani
Paralen sirup/ čipky dat iba ak teplota stúpne nad 38
Naplaste na rany

fairyy
11. jún 2024

@kikusa456 podla mna dopredu okrem teplomera nic, najma ak mate okolo lekaren...ale inak cestou z porodnice a neskor z prvej poradne kupte co Vam povedia

diewcatqoo
11. jún 2024

Teplomer a lieh na pupok. Vsetko ostatne sa da kupit za pochodu podla potreby. Ja by som mala rodit za dva tyzdne a okrem tychto dvoch vyssie spomenutych veci zatial nemam kupene do lekarnicky nic. Je to uz moje druhe dieta a poucila som sa po prvom, ze nema zmysel kupovat milion veci vopred.

sense
11. jún 2024

Pred narodením som nemala nič a po narodení som používala len mandľový olej, Vít D a vankúšik s ceresnovymi kostkami

luckajozko21
11. jún 2024

Iba teplomer a odsavacku. Pastu na ritku, lieh, kvapky do ociek sme dostali v nemocnici. Vit D nam predpisali na prvej poradni. Ak ma novorodenec teplotu, tak aj tak by si rovno mala ist na pohotovost/k pediatrovi ak sa nemylim. Paralen cipky su tusim az od 7kg (susp. od 3m a 5kg) a podobne. Tak isto nnurofen. Cize dopredu ti je to zbytocne este to nahodou znehodnotis zlym skladovanim (najma teraz ako bude vsade teplo) a podas takemu malemu babatku neico co nevies zarucit, ze je v poriadku.
Probiotika a espumisany ti dopredu budu zbytocne, ak dieta nebude mat problem s bruskom. Ak bude, tak do pol hodiny zozenies vsetko.

Neskor si das predpisat fenistil kvapky az by bola nejaka nahla alergicka reakcia. Ale to tiez nie je potrebne pred narodenim. ani naplaste ani nic take - ak to budes vsetko rok skladovat niekde v skrinke, tak to potom rovno mozes vyhodit...

majlo1234
11. jún 2024

Za mna vzdy treba mat doma aspon jeden antipxreticky liek, nechces ho zhanat v noci, ak by nieco. Vsetko ostatne pocka do rana