Čo obliekate 7 mesačnému dieťaťu na noc?

gabuska36
19. jún 2012

ahojte baby...chcem sa opýtať čo obliekate na noc 7 mesačnému dieťatku teraz keď je tak horúco?......ďakujem za rady

katuska169
19. jún 2012

ja mam 11mesacnu dcerku a nehavam ju len ´v plienke
🙂

janka79
19. jún 2012

body s kratkym rukavom

lutia
19. jún 2012

ja obliekam malemu klasicke pyzamko pre male babatka (nechcem obliekat len bodenky z dovodu ze maly stale byva po celu noc odokryti a ked ho zakryjem tak sa v momente odkope) a to mam 11m dietatko

jurkovamiluska
19. jún 2012

ja davam dupacky, a nicim nezakrivam, lebo sa odkopava. inac by som dala aj ja kratke body 🙂

janka_pn
19. jún 2012

nemam uz 7 mesacne, ale moje 3 rocne ma normalne tenke pyzamo. v noci je stale odkopana.

rora
19. jún 2012

ja obliekam taky overalik/opalovacky/body - neviem ako sa to spravne nazyva - a je to s kratkym rukavom a s nozickami po kolienka

mirus11
19. jún 2012

aj ja davam malemu len take tielkove bodynko

mijunik
19. jún 2012

Ahoj, my máme 11-mesačného synčeka, teraz spinkal dve noci len v plienočke a ak by som mala pocit, že mu bude predsalen chladno, tak by som mu obliekla bodynko s krátkymi rukávikmi. Alebo bodynko bez rukávikov. 🙂 Odkopáva sa síce, putuje po postieľke, ale čo narobím? Myslím, že zima mu nie je. 🙂

koran
19. jún 2012

ja dávam mojej malej 3,5mesiaca body s kratkym rukavom, doteraz mala dlhe tenke gatuše ale dnes som jej dala kratke dufam ze to neprehanam.. spi odokryta ale v noci ju zakryjem po kojeni o 2

kuratko
19. jún 2012

ono to trocha zalezi aj od toho kde byvas.. lebo predtym som byvala v byte, ktory bol uplne rozzeraveny z celeho dna a v noci tam bolo na skapatie. no teraz v domceku mame celkom chladok, otvorene okna, cize ja 7 mesacnej davam tricko alebo opalovacky. a synovi tricko.

kytykenka
19. jún 2012

ach jaj dobrá otazka lebo neviem ani ja ako mam obliekat a davam body s kratkym rukavom ale este aj do spacieho vaku , enviem si predstavit ich nechat len tak lebo oni spinkaju cez vcelu postielku a bojim sa ze si nozky polamu v postielke tak pouzivam vak

ani3012
19. jún 2012

to isté čo mne.... čo najmenej na sebe ...síce nemám 7 mesačné,ale aj moje deti boli malé ....

a chcem dopísať,že ako písala @kuratko , záleží aj kde bývaš...môžeme bývať v jednom činžiaku ale pokiaľ budeš bývať na najvyššom poschodí,tak aj teplomer bude ukazovať viac...vážne obliekajte detí viac menej podľa seba 😉 nedonosené deti v inkubátore majú cca 30 °C a sú tam len v plienočke

martinkatinka
19. jún 2012

No tak to kukám, že čo obliekate 😀 ja dávam pyžamko a dám ho do tenkého vaku, lebo bez neho nezaspí....spotený nebýva, ani prehriaty nie je, proste takto nám to vyhovuje, v noci máme otvorenú ventilačku, takže nemáme v izbe teplo, ale tak cca 21 stupňov.

rabiva
19. jún 2012

body s kratkym rukavom, hole nozky bez ponoziek, poti sa dost

mimave
19. jún 2012

moj maly mal asi mesiac ked zacali taketo horucavy minuly rok, no a spal len v plienke, nic nemal oblecene a zakryty bol klasickou tenkou bavlnenou plienkou. teraz spi v opalovackach, nezakryty zatial, no neskor ho zakryjem len tak po pas tenkou dekou nech mu nie je zima na nozicky. ked mal overal klasicky tak strasne fucal, ved je teplo... 😅

zapka21
19. jún 2012

ja mojej 5mesacnej davam opalovacky (dupacky s kratkymi rukavmi a nohavmi), ale ide aj do spacieho vaku, lebo ked v nom nie je, castejsie sa budi.

wera.g
19. jún 2012

my máme momentálne v byte 26,5 stupňa, takže drobček (8 mesiacov) spinká v body s krátkym rukávom

poleva
19. jún 2012

overalik,,,základnáá vec,ani pýtať sa netreba,ved ani ty nespíš v kožušine,ako je tebe horúco je aj bábätku

anjelaa
19. jún 2012

mna teda tato otazka celkom zaujala, lebo tiez som mala dilemu. Ale teda u nas isto nemoze ostat iba v plienke, nakolko byvame v dome a je tu v tychto horucavach cez noc 21 stupnov. To je sice tak akurat, ale ma na sebe tenucke celotelove pyzamko. Spaci vak siel bokom teraz. Myslim, ze jej to tak vyhovuje, spotena nie je. Mala ma pol roka.

nanulik
19. jún 2012

no tak ja som skúsila nechať iba body KR a kraťasky ale neuspela som, spí v dlhom overale

betty26
19. jún 2012

ja mojej skoro 6m dcérke dávam opalovacky 😀

lenka110611
19. jún 2012

Naša malá má rok, ale ako aj minulé leto, spinká len v opalovačkách alebo overalíku bez rukávov, keď bude moc teplo tak len v tielku/tričku. Netreba sa báť, bábu je tiež teplo.

pallacinka
19. jún 2012

Ja davam vrch pyzamka s kratkym rukavom a najtensi spaci vak (0.5 tog).

didia
19. jún 2012

Mam tiez 7 mesacneho syna a spinka len v bodycku s kratkym rukavom ani ponozky nema, vetracka je otvorena celu noc a maly je odkopany, tak ho ani nezakryvam a je mu fajn, ved vyskusaj a v noci skontroluj ci ma studene nozicky, alebo ci je spotene.. V najhorsom prikryjes;)

mimuska123_
19. jún 2012

my mame doma dvojmesacne babo a tiez neviem co mu dat na spanie...

vierkasteffi
19. jún 2012

no náš sa stalé odkopava ma 16 mesiacov, dávam tričko a dlhé pyžamkové nohavice 🙂

danusskaaa
19. jún 2012

ja mam za chvilku 4 mesacnu dcerku a spi v bodikoch s dlhymi rukavmi aj nohami-nezakryvam nicim, kedze sa aj tak hned skope 🙂

skoricaxx
19. jún 2012

Pozor: Keďže toto je Otázka, každý môže odpovedať iba raz.
no mi dnes iba v plienke a zakrytí látkovou plienkou - máme 2,5mesiaca ale keďže bývame na samom vrchu tak tu máme desne horko teraz 32stupnov

lucka1987
19. jún 2012

mame 9 mes .. ma plienku, a tenke tricko s kratkym rukavom. mame celu noc otvorene okno, tak nie je tu tak extremne horuco v noci. obcas prekryjem aj lahuckou deckou, ked vidim ze sa chladilo nad ranom

moen
20. jún 2012

Moja ma 6 mesiacov a spi v opalivačkách (krátky rukáv a krátke nohavice). V byte mame okolo 27 stupnov a mne je poriadne teplo a urcite aj malej. Nebabuste zbytocne deti, ved sa vam prehreju. Predstavte si, ze by ste spali v pyzane s dlhym rukavom aj dlhymi nohavicami, ved by ste sa stale potili, budili lebo vam je teplo a nic nenaspali.