Ahojte, chcela by som poradit, Malickej davam bambusove plienky, su setrnejsie a som s nimi velmi spokojna.Len neviem ci mala nebude mat problem zacat chodit, kedze ma nozky kvoli nim viac od seba.Nemam jej zacat davat pampers? Ake mate vy skusenosti. Dakujem
@barbora286 ja latkujem obidvoch synov a ani jeden nema problem malinky mi uz stvornozkuje,stoji a chodi okolo nabytku od 6 mesiacov a to ma na zadocku poriadny balik urcite jej to nebude prekazat starsi tiez nemal problem a ani nema 😉
@barbora286 moja ma 9,5 mesiaca a okolo nabytku chodi bez zavahania aj v najsirsich plienkach 🙂 a my vsetci sme nosili latkove plienky, dokonca so sirokymi postolkami a nase mamy sa dodnes chvalia tym ako sme uz v 10 mesiacoch chodili 🙂
Toto urcite nie je dovod preco vzdat latkovanie 🙂
Mna to tiez napadlo. ved niekedy pampersky neboli, len drobec sa mi doteraz este nepostavil, tak som chcela vediet ci ju tymi plienkami neobmedzujem.
@barbora286 latkovala som dcerku od pol roka a synceka od narodenia, obaja chodia od 11 mesiacov. latkove plienky v pohybe detom vobec nevadia. a co sa tyka, ze Ti dietatko este nestoji, nas maly ani nechodil po 4roch, ledva sa dvihol na rucky a kolienka ale bez pohybu, ked jeho rovesnici uz pomaly stali pri nabytku a zrazu, za velmi kratku dobu to vsetko dobehol a dokonca rpedbehol. pediatricka t urcite potvrdi , ze je uplne normalne , ak dieta zacne chodit aj v 14-16tich mesiacoch. Pediatricka ma sledovat na poradnach aj pohybove pokroky, ak by bol nejaky zadrhel, urcite by ti to povedala. ale plienky na to vplyv nemaju
Určite to nebude plienkami. Moje deti síce začali chodiť neskor, až okolo 14 mesiacov, ale začali a teraz ich ledva viem chytiť 🙂 Neboj začne.
ja mam skusenost, ze zacal lozit az v 9m ale sam zacal chodit pred prvym rokom. Plienkami to nebolo, len bol baculo, no teraz je z neho mala vrtulka 🙂
@barbora286 plienky s chodenim nesuvisia. pozri sa na nasu generaciu, do coho sme curali my 🙂 . kazde dieta ma individualny vyvoj. inak moja zacala chodit, ked mala 13,5 . ked sa dietatu dobre lozi, ani nema potrebu chodit🙂 keby si sa opytala vsetkych mamiciek , co latkuju, tak kazda ti povie uplne rozdielny vek, kedy deti zacali chodit.. a vela ich je od 10 mes (a to su v latkovkach).
@barbora286 Ahoj!! Keby toto bol ptoblém, tak by sme vastne všetci začali chodiť neskoro pred 20-30timi rokmi. Neboj, určite nie. 😉