Ahojte, vyberám si odsávačku a neviem sa rozhodnúť. Viete mi poradiť nejakú šetrnú? Mám totiž veľmi citlivé bradavky...
Ďakujem
@terezka1947 mala si ručnú?
Nechcem byť netaktná, ale naozaj si chcete kúpiť odsávačku, keď máte do pôrodu ešte 121 dní? Možno ju ani nebudete potrebovať... Škoda peňazí. Ináč, ak žijete v Rakúsku, skúste sa ísť opýtať do lekárne, či odsávačky nepožičiavajú. V Nemecku mi v lekárni požičali zadarmo (mala som len od lekára potvrdenie). Využila som ju presne 3 dni, potom som ju zaniesla naspäť. Pri jej používaní sa mi prestávalo tvoriť mlieko. Nakoniec sme to "rozchodili" bez odsávačky 🙂.
mne bolo odporucane v ziadnom pripade nekupovat rucnu.
ja som mala ručnú odsávačku od Aventu (požičanú od známej) a bola som max.spokojná. Mám aj elektrickú tej istej značky ale tá sa mi tak nepáčila.Moja dcérka mala dojčenský štrajk,ktorý sme neprekonali ani s pomocou laktačnej poradkyne. A tak som si odsávala mlieko do jej 9 mesiacov.
@kvietok85 ano rucnu...a mala som dva cisarske,tazke zltacky mali deti...takze mne sa odsavacka teda zisla=aj na rozkojenie,lebo prisavat s anechceli alebo zase im bolo potrebne mlieko odsat a doniest-skratka,kompliovane to bolo
ja som odsavacku kupila pred porodom=nechcela som potom poziciavat z nemocnice-kamaratky nemali deti malicke vtedy,nebolo od koho
kazda sme ina-su mamicky,kt.porodili,deticky prilozili a papali...mozno aj tebe sa to takto super podari....drzim palce
@kvietok85 ahoj. Ja som mala rucnu od Aventu a vystacila som si s takou. Ale odsavala som iba ked som niekam isla a potrebovala nechat pre dieta mlieko, inak nie. Dost z toho boli ruka, ak by to chcel clovek pouzivat viackrat denne. Kamaratka mala elektricku tiez od Aventu a "kojila" s nou viac ako rok, kedze jej dieta vobec nevedelo sat ani s pomocou armady laktacnych poradkyn. Asi by som pockala kym sa dieta narodi a riesila to az potom. Lebo kupis rucnu a zistis, ze je to slabe, alebo kupis elektricku a zistis, ze ti je zbytocna.
@kvietok85 asi by som tiez pockala...ja som ju kupoval dopredu,lebo som musela na cisarsky...a bolo tu riziko,ze ju budem potrebovat
skor ti mozno odporucam-ak as kamosku-pozicat si od nej
alebo manzelovi ukaz,vysvetli,kt.to ma byt a ked budes potrebovat,kupi ti ju do porodnice-doma len umyje a mas
u nas sa v porodnici dali pozicat...ale nejako sa mi to "nepacilo"....
@terezka1947 ďakujem
ja mam elektricku Medelu Swing a som max spokojna, urcite odporucam
ja som mala od Aventu a bola som max spokojna...