Aké oblečenie pre zimné bábätko?

matazlata
1. aug 2015

Ahojte mamicky, poradite mi ake veci nakupit babatku ktre sa narodi v zime?nasla som krasnu bundicku vyteplenu do 3mesiacov babatka ale neviem ci ju vobec take male dieta vynosi. Do coho obliekat dieta prve mesiace v zime? dakujem

lilik96
1. aug 2015

Ahoj. Ja mam dve zimne deti. Najpraktickejsie su teple overaliky, my sme tak davali dupacky, kosielka, na to overal, zabalila som do perinky a do fusaku. Ked bolo moc zima este som prikryla dekou. Ale myslim si, ze aj bundicku by ste vyuzili a hlavne teple ciapocky a rukavicky 🙂

lilimoni
1. aug 2015

Teply overal je lepsi ako bunda. 🙂

hradnapani
1. aug 2015

jednoznacne do overalu, bundicky su na paradu, ale neprakticke na obliekanie. okrem toho cislovanie je orientacie, mozno dieta vyrastie skor, ako stihnete obliect.

kasiopeja01
1. aug 2015

Kosielky, dupacky, body, super maju hm, perfektne sa obliekaju a von urcite overal, ja som davala este svetrik, ak bola zima. No a dobry fusak a ciapocku bez bombrlca, zbytocne to potom dietatko tlaci.

1234lubka
1. aug 2015

moj sa narodil v january, do jary bol vo fusaku alebo kombinezke. Bundicku urcite nepotrebuje.

sumikk
1. aug 2015

Určite je overal a fusak lepší ako bundička. Mne nadšená stará mama hneď po pôrode pre malú kúpila bundičku, zateplené nohavice a také chlpaté látkové "akože" snehule, vyzeralo to rozkošne, ale nastrkať do toho novorodenca bola fuška, bolo to nepraktické. Ešteže to bol darček. Keby som to bola sama kúpila, tak sa na seba hnevám. 😀

tranquillo
1. aug 2015

Súhlasím s babami čo sa týka fusaka, resp. overalu. Neviem si predstaviť súkať novorodenca do bundičky, hlavne keď sa maličké bábätká tak "radi" obliekajú. Moja je novembrová a od jej troch týždňov sme chodili von každý deň, odvtedy nebol deň, čo sme neboli vonku. V zime nosila dlhorukávové body, dupacky alebo pančušky, svetrik alebo mikinka, ešte jedny nohavice alebo polodupačky, tenka ciapocka, hrubá ciapocka, rukavice a šup do fusaku. Keď bola zima, tak na fusak ešte deku. Ak budeš mať dobrý fusak alebo overal, tak sú ti všelijaké tie vetrovčičky a bundičky zbytočné. Zamerala by som sa na väčšie množstvo tensieho oblečenia, ako ti už aj baby písali, bodynká, pančušky, dupacky, polodupačky, kosielky, svetriky a mikinky, ktoré môžeš pekne vrstviť, uberať a pridávať podľa potreby.

luciferkax
1. aug 2015

určite bundičku nevyužiješ.. ja som zimné bábatko balila do zavinovačky, deky a do fusaku :D :D a druhý sa narodil v lete, mal pol roka v zime, a aj tak som využila maximálne overaliky, aj to nie klasický zimný, ale len zateplený, chlpatý, fusak a deka.... :D neviem si predstaviť ho trepať do bundičiek a zateplených nohavíc, radšej som dala hrubšiu deku.. kým by som ho za revu takto naobliekala, tak by sme zrušili nervy obaja

michell333
1. aug 2015

Overal urcite a kvalitny fusak najlepsie z ovcej vlny.nam sa tiez na jesen narodila mala,tak v zime sme ten overal vyuzili veeela,mali sme dokonca 4...a oblecenie na doma najlepsie bodycka s dlhym rukavom ,polodupacky,dupacky a take co zahreje 😉

euka210
1. aug 2015

jednoznacne overal, rychle a prakticke a lepsie drzi teplotu ako vetrovka a nohavky

l3yla
2. aug 2015

Jednoznacne overal 🙂