Aké máte skúsenosti s topánkami Superfit a Pediped?

adrianai
2. mar 2012

Ahojte maminky,
doteraz som dcérke kupovala iba Pediped-ky, som s nimi spokojná, no rada by som vyskúšala Superfit-ky...nieje to práve najmenšia investícia, preto sa chcem spýtať na vaše skúsenosti, zdajú sa mi totiž trochu "tuhšie", nosia sa detičkám dobre? A sú lepšie kotníčkové alebo teniskové?

tilly
2. mar 2012

ak raz skusis superfitky, uz nebudes kupovat ine 😀 su velmi drahe, ale su fakt dobre

pimpulienka
2. mar 2012

My chodime na doma v papučkach Superfit, je to vynikajuca a kvalitná značka aj čo sa tyka topanočiek.na von 😉 Ba topánkach pre dcerku nešetrim, aj keď su to pálky..

spalka
2. mar 2012

superfitky su krasne, vacsinou su makucke, ale na jar a jesen mi viac vyhovuju kotnikove protetiky - maju klenbu, co superfitky nemaju a stoja polovicu, co zavazi, kedze dcerke kupujem kazde rocne obdobie nove boticky (a castokrat viacere 😀 )

matula1981
2. mar 2012

my sme tiez spokojne s topanockami Superfit, dcera teraz nosi kotnickove a cupka jedna radost 🙂

emogeon
2. mar 2012

ano suhlasim my superfitky kupujeme uz.. skusila som od protetiky a robili nam otlaky...
kotnickove sme kupovali ked bola mensia, teraz u iba teniskove, by sa jej v nich velmi noha potila

ibamy2
2. mar 2012

aj my frcime na superfitoch... kupujem dcerke nove na kazde rocne obdobie - na jar a jesen clenkove, na leto sandalky a na zimu cizmicky... este nikdy som ich nepotrebovala reklamovat... su ohybne, lahucke... takze zatial spokojnost velka... az taka velka, ze na zimu som kupila superfity aj pre seba 🙂

mysiatkoo
2. mar 2012

presne ako pise @tilly... kazde skusanie inyx topanok ma presvedcilo o navrate k superfitom.... jedine na zimu sme kupovali 1 ecco cizmy, ale jarne uz mame zase superfity 🙂 a kedze mame ortopedicku diagnozu, tak konzultujeme nas vyber aj s ortopedom, ktoremu sa velmi pozdavali...

akika722
2. mar 2012

aj moj mal superfitky jesenne a zimne,boli bohovske,mäkkučke,lahučke,vynikajuce..bohužial rychlo mu z nich nožička vyrastla..
ale som spokojna aj s protetikou,len tie niesu tak mäkkučke 😅

sampo
2. mar 2012

my tiez kupujeme superfity, lebo robia aj na uzsiu nozicku 🙂 Mame este zimne s goretexom, ale nepremokli ani raz ani noha sa jej v tom nepotila. Je to sice celkom slusna palka, ale malej na nohach setrit nebudem. Protetiky nam napr. vobec nevyhovuju..su tazke a siroke a niekedy pouziju na lepenie take hnusne lepidla, ze hroza..normalne mi uznali reklamaciu kvoli tomu. Takze protetiky uz ani nahodou 😝

lyongirl
11. apr 2012

Ahojte, kde v BA sa dajú kúpiť Pediped, alebo tie Superfit a v akých cenách sa cca pohybujú? Chcem pre najmenšieho prvé topánočky a zvažujem aj najstaršiemu, má ploché nohy...
Ďakujem 🙂

tea333
11. apr 2012

mame uz asi 3. superfity v poradi a kym bola nozka mensia, nosili sme aj Pediped. obe znacky su naozaj kvalitne a oplati sa do nich investovat.

@lyongirl superfity mavaju aj v stiefelkonigu, myslim ze aj v brendone. mozes ratat tenisky od 35 eur vyssie..

bamb27
11. apr 2012

u nas pediped uplne super, len drahe su priserne,,, superfity sme mali len zimne a nejak sa mi nepacili, boli pomerne tvrde a podrazka sa ohybala viac v strede, nie tam kde su prsteky,,, to sa mi nelubilo a maly v nich mal studene nohy, vratane celkoveho prepracovanie, kupili sme nieco ine a to sa neda ani porovnat, znacku nejdem menovat, pytas sa len na tieto dve,,, ale nemozem teda hodnotit prechodne superfity, neskusili sme,, ani ma nejak uz nelakaju,, je aj kopec inych fajn znaciek 😅

lilla244
30. máj 2012

lyongirl pediped je mozne objednat onine na ich web stranke, pediped.com, dovazaju na svk za velmi slusne postovne
topanocky od 30eur vysse

martinare
1. jún 2012

my sme mali superfitky a boli ozaj super fit 🙂 teraz mame protetika, ale su na maleho prisli mohutne, lepsie chodil v superfitkach. takze tie mozem len odporucit. dalsie mam kupene Richter, tie su tiez super, ale tiez za "super" cenu. 😉

katarina_k11
1. jún 2012

Ja, zial, so Superfitkami nemám dobrú skúsenosť: môj starší synček má dosť širokú nožičku a vysoký nart a tieto topánočky nám boli úzke a zdajú sa mi aj trochu tvrdé - hore na povale mám odložené úplne nové goretexové Superfit tenisky a pevne dúfam, že mladšiemu budú dobré, keď dorastie.☹

michaelapillarova
19. jún 2012

Podla mna ma mat topanocka klembu, aby bola dobra, lebo ked je rovna, tak sa nevytvori klemba na nozicke

chichaa
21. jún 2012

Superfit su naozaj super..a presne, vhodne najma na uzku nozicku,,,mali sme troje...aj peddyped sme mali zimne, ale superfit sa mi zdaju byt take prepracovanejsie a lahsie a su aj lacnejsie...

kdezee
21. jún 2012

superfitky som prvy krat vyskusala min rok a boli super..tak sme ich kupili znova+ este richterky a tie tiez dobre sedia 🙂 tie minulorocne superfitky dostali riadne zabrat ale vobec sa nezacali parat, odliepat..a boli by ako nove keby ich maly neokopal 🙂 odporucam

kubko
17. dec 2012

Ja na zimne superfity nedam dopustit, poradila mi ich jedna kocka,ktorej som sa stazovala na nakup nextovych krasnych cizmiciek s kozusinkou, ktore ked zbadali prvy mokry sneh boli uplne premocene. Na nove nemam, ale kupujem pouzite a nemenila by som, nozicka je v teple a suchu, fakt su porovnatelne nepremokavostou s gumakmi. Mala mi skocila po clenky do mlaky, tak som mala vlasy dupkom, prideme domov a ona nohy suche. Kupujem ich uz niekolko rokov a dokonca aj pre mna sa mi podarilo zohnat pouzite, tak sa vytesujem, ze aj ja mam uz konecne nohy v suchu, lebo deitex aj ked naimpregnovany nebol nic moc. Aj tento vikend prsalo a my sme boli s detmi na prechádzke, cupkali po mlakach, az som mala pocit, ze som im mala naozaj radsej dat gumaky a teple ponozky a ked sme prisli domov nohy suche, aj manzel neveriacky krutil hlavou a uznal, ze su fakt super. Zimne su fakt tip top, neolutujete. Chcem take kupit aj manzelovi, neviete kde predavaju muzské superfity?

ildici12
18. dec 2012

ja so superfitkami nie som uplne spokojna, ako nie su zle ale ja velmi dbam na to aby topanky mali naozaj ohybnu podrazku a to superfitky nemaju. ako su lepsie ale ortopedaky ale v porovnani napr. s pediped grip n go su o mile dozadu. takze ja urcite odporucam pediped 🙂

biba12
25. dec 2012

ja kupujem deckam vacsinou superfity.Nikdy som ich nemusela reklamovat kvoli nejakej vade, co sa mi u geox stalo dvakrat. Su drahe, ale dobre sa nosia, ja som velmi spokojna. Aj sandalky, aj zimne goretexove, rovnako aj tenisky. Mam ich aj ja na zimu pre seba a su vyborne, ako papucky🙂

martinano
25. dec 2012

Mame na zimu superfit, su uzasne lahucke 🙂

katuliakb
25. dec 2012

Kvalitná značka, cena zodpovedá kvalite... je to najlepšia investícia

dankako
25. dec 2012

Superfitky su uzasne, mame zimne topanocky a su perfis, teplucke a lahucke a tak perfis spravene, ze ani sneh nevojde cez jazyk, lebo je celistvo spraveny s krajmi. Odporucam!!! Sice nie lacna zalezitost, ale za taku kvalitu to max. stoji!!!

zuzuj
25. dec 2012

my presne Superfitky ine už nekupujem, čo sa tyka zimy a tiež ako jessene, jarne...ked chcem aby vydzali aj ked je mokro....jedine ešte ako papuče alebo take do piesku a pod . na ihrisko ked je pekne....tak Ciciban.

danjelca
25. okt 2013

malý má širšiu nožičku aj vysoký nárt...takže superfitky čižmičky asi nie??

luliu
25. okt 2013

Aj moje deti maju sirsie nozky s vysokym nartom a kupujeme superfit 😉

valter
25. okt 2013

Mám radšej Pediped- sú mäkšie a ohýbajú sa na prstoch nie v oblasti priehlavku. Superfit sa mi zdajú tvrdé. Samozrejme model od modelu to môže byt iné.
Ale je pravda že nájsť topánky s tak mäkkou podrážkou ako Pediped je obrovsky problém.

dusana79
26. nov 2013

Staršia dcéra je operovaná na obidve nohy, nakoľko boli ploché tak, že inak sa to nedalo opraviť 🙂...skôr zavážila aj genetika, mladší syn má tiež nábeh na prepadnutú klenbu, takže od ORTOPÉDA mám informácie, že nie je dôležitá ani tak klenba na topánke, ako to, že je noha pevne fixovaná v členkovej/kotníkovej obuvi...dokonca vytvarovaná klenba ako ju poznáme napríklad z topánočiek zn. Protetika je skôr na škodu, nakoľko pôsobí pasívne na svaly nohy a tieto sú potom lenivé pracovať a silnieť...vlani na jeseň sme mali Protetiky a po mesiaci sme ich prestali nosiť, nakoľko sú široké a pokiaľ je to možné, kupujem Superfity...nie každý model je iba na úzku nôžku, môj malý ju nemá až tak úzku a v pohode ich nosí, nehovoriac o tom, aké sú ľahké, najlepšie s Goretexom, nôžka je vždy teplá.
Týmto nechcem nikoho odhovárať alebo nahováť na spomenuté značky, najlepšie je vyskúšať...okrem iného, to, že nie je v topánke spomínaná klenba - hrbolček, neznamá to, že vložka v topánke nie je anatomicky tvarovaná 🙂.

jamelia
19. dec 2013

Ja som starsej dcere kupila prve topanocky pediped - nosila ich cca 2 mesiace, potom som kupovala od protetiky, ale casom sme prisli na to, ze ma sirsie chodidlo - lebo sa jej zacali otlacat nechty na palcoch na nohach a preto som hladala vyrobcu, ktory robi topanocky aj na sirsie chodidlo. Odvtedy kupujeme superfit a som s nimi velmi spokojna. Dcere sa uz prstiky neotlacaju. Ma tri roky a nosi uz 29, bude mat dost velku nozicku asi. Superfit kupujem vacsinou na www.beni.sk. Este aj papucky musi mat s otvorenou spickou - tak som jej kupovala vacsinou sandalky. Mladsi syn ma 10 mesiacikov a ten zatial cupka doma v kozenych capackach. Kedze este nechodi, v kocariku ma take kozusinkove cizmickove capacky. Ma drobnejsiu nozicku, tak uvidim ci nezostanem pri protetike. Superfit su dost drahe, ale zasa velmi kvalitne. Kupujem na zimu s goretexom, takze nemusim kupovat ani snehule. A na jar a jesen moze behat aj po rose alebo ked prsi a nemusi mat gumaky. Takze ich len odporucam.