Susička ovocia

soniatko
13. sep 2013

mate doma susicku na ovocie? ste s nou spokojni? chcela by som ju kupit nasim, tak neviem, ci urobim dobre...

tribalmite0
13. sep 2013

ja ju nemám ale moja svokra ju má...sem tam som si ju požičala a sušila som v nej jablká aj paradajky takže môžem povedať,že je to super vecička 🙂

alami
13. sep 2013

@soniatko ja mám, suším jabĺčka, bylinky, huby...je to dobrá vec 🙂

mirka1011
14. sep 2013

@soniatko teraz sa veru zide, rastu huby a na tie je susicka ako stvorena a ziadne rozkladanie hub po celom byte a rozmyslanie, kde ich dat susit 🙂

ivanakal
14. sep 2013

ja ju tiez mam, super vec, susila som slivky, jablcka, banany, mnamka. dobra vecicka.

idka29
14. sep 2013

@ivanakal ako dlho a na koľkých stupňoch si sušila slivky?

evkalv
14. sep 2013

Ja ju mam tiez dostali sme ako svadobny dar a tiez som spokojna, zatial som dvakrat sušila slivky a su super, pri suseni rozvoniaval cely dom 😀...chystam sa dalej susit hrozno, jablckaa aj banany...pocula som vsak jedno negativum ohladom susiciek zevraj zeru vela elektriky, ale ja toto neriesim za jedno nikdy ju nenechavam pustenu cely den ovocie nechavam susit aj tak volne potom zase zapnem na par hodin a za dva - tri dni hotovo a za druhe susene ovocie v obchodoch tiez nie je najlacnejsie takze je jedno ci zaplatim za elektrinu alebo za uz vysusene ovocie...rozdiel je len v tom ze takto aspon presne viem co som si ususila...takze tak 😉

ivanakal
14. sep 2013

@idka29 No susila som ich dost dlho, ale neviem ti presne povedat kolko to bolo. A na mojej susicke si nemozem nastavit stupne. proste zapnem a ide to 🙂 mam susicku zn. Eta

ivanakal
14. sep 2013

@evkalv ja mam otocnu susicku zn. Eta, ktora ma zevraj najnizsiu spotrebu energie. Dokonca ked si prezrel vsetky jej parametre moj muz, tak skonstatoval ze mozme ju mat zapnutu od nevidim do nevidim, ved to vela nezerie 🙂.. tak podla mna je to aj o type susicky.. to ja len tak 🙂)

damoska
10. jún 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

sušime v nej ovocie, zeleninu a s kupovanými produktami sa nedá ani porovnať. Naozaj veľmi dobrá vec.

sunset65
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janina1127
14. jún 2019

Koľko elektriny to prosím ťa žerie @sunset65? Muž doniesol už nejaké hríby včera a teda som z toho na nervičky, že to máme porozkladané. Tak som rozmýšľala, že by som šla kúpiť sušičku a tak by sme ich snáď skôr usušili. Len zase nechcem aby to bolo finančne náročné, tá prevádzka, ak sa to bude dlhšie sušiť 😉

ruzenka65
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katka3213
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karima512
11. apr 2023

my mame wartmann, je cela kovova nie plast, susi rovnomerne, su tri velkosti mame strednu, kupenu u vitariana