mate doma susicku na ovocie? ste s nou spokojni? chcela by som ju kupit nasim, tak neviem, ci urobim dobre...
ja ju tiez mam, super vec, susila som slivky, jablcka, banany, mnamka. dobra vecicka.
Ja ju mam tiez dostali sme ako svadobny dar a tiez som spokojna, zatial som dvakrat sušila slivky a su super, pri suseni rozvoniaval cely dom 😀...chystam sa dalej susit hrozno, jablckaa aj banany...pocula som vsak jedno negativum ohladom susiciek zevraj zeru vela elektriky, ale ja toto neriesim za jedno nikdy ju nenechavam pustenu cely den ovocie nechavam susit aj tak volne potom zase zapnem na par hodin a za dva - tri dni hotovo a za druhe susene ovocie v obchodoch tiez nie je najlacnejsie takze je jedno ci zaplatim za elektrinu alebo za uz vysusene ovocie...rozdiel je len v tom ze takto aspon presne viem co som si ususila...takze tak 😉
@evkalv ja mam otocnu susicku zn. Eta, ktora ma zevraj najnizsiu spotrebu energie. Dokonca ked si prezrel vsetky jej parametre moj muz, tak skonstatoval ze mozme ju mat zapnutu od nevidim do nevidim, ved to vela nezerie 🙂.. tak podla mna je to aj o type susicky.. to ja len tak 🙂)
sušime v nej ovocie, zeleninu a s kupovanými produktami sa nedá ani porovnať. Naozaj veľmi dobrá vec.
Koľko elektriny to prosím ťa žerie @sunset65? Muž doniesol už nejaké hríby včera a teda som z toho na nervičky, že to máme porozkladané. Tak som rozmýšľala, že by som šla kúpiť sušičku a tak by sme ich snáď skôr usušili. Len zase nechcem aby to bolo finančne náročné, tá prevádzka, ak sa to bude dlhšie sušiť 😉
my mame wartmann, je cela kovova nie plast, susi rovnomerne, su tri velkosti mame strednu, kupenu u vitariana
ja ju nemám ale moja svokra ju má...sem tam som si ju požičala a sušila som v nej jablká aj paradajky takže môžem povedať,že je to super vecička 🙂