Jedlo pre dieťa v reštaurácii

20. mar 2024

Ahojte, ideme s drobcom na výlet. Bude to víkendový pobyt a ma akurát 11m, tak sa chcem opýtať, či budem v restike za divnú a popýtam si napr bolonske spagety bez soli, cukru a ostrých korenín? Aby som to mohla dat drobcovi? Myslite že mi v niečom takom vyhovejú? Bavíme sa o ala carte

luccija
20. mar 2024

Omáčky majú uvarenej viac to nevaria každému zvlášť🙂zober mu Hippky, keď je zvyknuté dieta

kris_tin257
20. mar 2024

Vždy sme bravali so sebou Hippky a dala som v reštaurácii aby mu to ohriali do taniera a bolo bez problémov 😊

viestta
20. mar 2024

Jednu porciu ti robit nebudu, pretoze omacku uz maju nachystanu v hrnci na sporaku. Ked nechces restauracne jedlo, tak mu zober prikrmy v skle a tie ti ohreju

tykat
20. mar 2024

Daju ti ciste zemiaky, ryzu, cestoviny tak ako ich maju uvarene (v slanej vode). Zober hotove prikrmy a nejake trvanlive potraviny ktore drobec bezne zje, napr. kukuricne neslane chrumky, alebo ine, dnes uz je velky vyber. Pripadne ovocie, banan, jablko...

januska12323
20. mar 2024

Čiže majú navariť omáčku bez všetkého len pre teba? V každej dobrej reštaurácii majú aj dietnejšie jedlá, kúpiš sebe a drobcovi dáš z toho. Podľa toho čo už zje.

banalu
20. mar 2024

Ako si sa spytala, tak odpoviem. Ano budes za divnu.
Zober prikrm so sebou.

klip0
20. mar 2024

11m ešte nepapa soľ.
Opýtať sa môžeš, ale je dosť pravdepodobné že ti buď nevyhovujú alebo donesú osolené čo majú navarené.
Tiež by som zobrala prikrm v skle

zuzuliatko18
20. mar 2024

My zvycajne obiednavame prilohu, ktore maly ma rad (suchu ryzu, knedlu a pod), omacku nezje. Pozeraju na Nas niekedy zvlastne, ale naco budem objednavat masons omackou, ked mi potom nezje ani ryzu.
Takze by som vzala prikrm v skle a objednala dietatu nieco taketo suche, co zje.

dadka1997
20. mar 2024

Take dieta uz by mohlo zjest .. ryžu na prirodo s maskom .. alebo si vezmi nieco svoje z domu popirpade z obchodu co byva v tych poharikoch

melanta
20. mar 2024

Dobrá reštaurácia ti urobí ryžu bez soli, mäsko bez soli, aj iné jedlo s malým množstvom soli a bez korenia. V dobrej reštike s týmto nie je absolútne problém, aby ti niečo takéto urobili. Áno, iba pre teba jednu porciu (to je poznámka pre tie, ktoré sa čudujú). Tam, kde robia všetko z polotovarov, ťažko.

nelka93
21. mar 2024

@melanta bolonska omacka sa nerobí 10 minut, čiže špagety s bolonskou bez soli asi ťažko spravia na počkanie pre jednu osobu