Ahojte. Chcela by som sa opytat, ci mate niektora skusenosti s Avent Magic cup. Je naozaj taky kuzelny? 😉
Ja mojho 1/2 rocneho syna zatial plne dojcim, ale pokusam sa mu vo velkych teplach dat aj trochu prevarenej vody. Lenze z flasky pit nechce. Nevie, co s nou robit. Tak som myslela, ze by sme skusili toto. Poradte a podelte sa o skusenosti. Stoji dost koruniek ☹
Ahoj Jamik 🙂 . Moja dcerka používa Avent hrnček cca od 8 mesiačkov. Trvalo jej asi 2 mesiace, kym sa preučila z dudlikovej fľašky na sosáčikovu Avent. Mne tie obyčajné dudlíkové vadili, lebo stále vodu vylievala. Avent hrnčeky neteú, kým ich dieťatko riane neobúcha o zem 😅 . Ninka má teraz 2 roky a už máme ten najvačší. Nosíme ho stále so sebou. Neviem, či je kúzelný, ale my sme maximálne spokojné. Teraz čakám druhé babatko a o cumlíkových fľaškách určite uvažovať nrbudem. Bueme sa pekne učiť piť vodičku z Avent fľaštičky.
Dufam, že som ti pomohla 😉
Ten kuzelny hrcek treba dost tahat aby z neho nieco islo, tak neviem ja ho osobne nemam. Tak neviem poradit. Ale aj ja rozmyslam nad kupou, ale mne nechce pit z hrnceka s naustkom tak neviem ci by vedela z takeho kuzelneho sat. Predsa sa tam musi vytvorit nejaky pretlak aby sa ta voda z toho dostala von. ☹
Neporadila som ☹
jenis, tiez mam strach z toho tahania. Ked som starsiemu kupila taky nejaky, ja som z neho nemohla potiahnut, nie to este on. Ale ked na reklame Avent pisu, ze z kuzelneho hrnceka sa pije lahko. tak teraz neviem. ☹
A ani neviem, ci kupit ten makky sosacik, alebo tvrdy zeleny. Ja mam flasku Avent, tak som rozmyslala, kupit len naustky. Ale nepredavaju jeden biely a jeden zeleny. Vzdy len dva rovnake. No a ci ja viem, z coho mi ten moj Kubko bude chciet pit?? 😉
zanettka, aky sosacik ste pouzivali vy? Budes pouzivat sosacik hned od narodenia? To sa dá?? 😨
jamik, moj tomas nechcel pit absolutne z nicoho, ani z kuzelneho hrnceka ☹ tak som prisun tekutin riesila lyzickou a postupne sa naucil pit z normalneho hrnceka. nechcem ta strasit, iba ze aj take sa stava... samozrejme, niekedy bolo viac vody vsade okolo, takze sa to dost zle aplikovalo vonku a podobne, tak som skusila taku flasku so slamkou, ked mal rok. vsetci mi vraveli, aj pani v lekarni, ze ani z toho nebude chciet pit, ked nepije z inych "naustkov", ale slamka sa mu zapacila a pije o stosest 🙂
tak, to je moja skusenost. avent so vsetkym vsudy zapada prachom 😕
jamik, jednoznacne odporuuucam!!! ja malinku doteraz kojim.. flasku, cumel nechcela od mala.. a ten kuzelny, zo zelenym naustkom je uuzasny.. trvalo to 2 tyzdne kym pochopila, ze treba tahat.. vzdy som jej hlasno ukazovala ako z neho tahat 😅 .. a doteraz z neho pijeme.. je to uzasna vec, som nim nadsenaa...
a ak mas flasku, staci v lekarni kupit iba naustky.. 😉 aj ja to tak mam..
biely je od 3mes.. ale odporucam hned zeleny.. je tvrdsi, a funguje dobre ako aj hryzatko... 😀
wladka 🙂 dakujem.
Asi to tak skusim. Hadam sa naucime, lebo so starsim sa mi to nepodarilo. ☹
Jamik aj ja som spominala ze trvalo dost dlho kym ninka prisla nato ako tahat. Keď to pochopila, tak mi už dudlíkové fľašky nechcela. 😀
My mame pol roka a s najmakksim naustkom Piskotikovi ide pitie uplne nadherne, takze ja odporucam 😉 Dokonca si ho vie uz aj sam krasne chytit (samozrejme pod dozorom)
ZANETTKA, mne maly nechce ani cumel, ani flasku tiez od narodenia, preto hladam vhodnu alternativu. 🙂 pit treba.
😎
ALEXANDRA, teraz neviem, ci kupit zeleny naustok, alebo biely. Preco nepredavaju balenie jedneho bieleho a jedneho zeleneho ☹ ☹
WLADKA, ako casto treba tie naustky menit? Rychlo sa "zoderu" ? 😅
😀 nas ondrik tiez nevedel pit z flase,nastastie nebolo treba...teraz vtychto horucavach mu davam flasku do ruciciek,on si stam brusi dasienka a ked mu natecie,rychlo zacne tahat 😉 uz mu to trosku ide,aj ked vtedy nedycha 😅
BIBULA to som skusala aj ja a stale skusam, ale aj ked mu do pusinky nieco natecie, prekvapene prehltne, skoro vzdy sa pri tom zakucka, ale tahat nezacne ☹ . Ako keby vedel, ci na prijem potravy je urcene nieco uplne ine. 😀
Ahoj jamik, nas chlapcek ma 10 mesiacov a tiez pije z kuzelneho hrnceka, je pravda ze sa fakt musi naucit z neho tahat inak mu to nejde. problem je v tom, ze ked je hrncek poloplny musi ho poriadne prevratit lebo inak taha vzduch a ked je plny je pre neho este trochu tazky (ma 250 ml/g). neviem ci maju aj mensi ak hej odporucam mensi.
ja som spokojna ,mame modre hrnceky z aventu...na začiatku skus uvolniť "ventil"nauči sa cuckať..a potom v pohode...drobcom to nejde hned 😉
jamik, ja odporucam ten biely sosocik na zaciatok pre pol rocne babetko, my sme si na skusku kupili v zdravotnickych potrebach iba sosacik ( za neakych 90sk) za dva dni sa mala naucila z neho pit, ale zo zaciatku som musela vybrat to tesnenie( to vlastne vodicka tiekla) a ked som ju naucila ze co je voda dala som tam tesnenie a Hanka taha o dusu ked je smadna 😉 a tie sosaciky pasuju na vsetky avent flasky, takz ena odskusanie nemusis kupovat drahy hrncek 😉
jamik, v jednom baleni su 2 naustky, a stoja okolo 180sk.. a doteraz ich mame.. myslim, ze tak rychlo sa nezoderu.. su odolneee 😀
ten biely je makksi.. rozhodni sa sama.. vsetko ma svoje pre a proti.. 😉 ..my sme biely nemali, zacali sme hned zelenym.. ale chce to trpezlivost.. myslim.. neboooj 😉
Ahoj, ja davam vodu na piti od 8 mesicu (k prikrmu; do 8 mesicu byla plne kojena), mame hrnicek NUK netekouci s takovym tim sacim naustkem s membranou (asi za 190 novy, my ho meli levneji nepouzity z MMB), no a Helenka se z nej nenaucila pit. Ale naopak umi pit z uplne normalniho hrnicku ;), sice se poleje, ale hned vedela, co s tim, takze jsem ji z toho NUKu proste odsroubovala to viko z naustkem, ona to popadla a pila, jako by se nechumelilo 🙂 Takze radim cim vetsi dite, tim min to resit, ovsem jak to zvladne sestimesicni, to samozrejme nevim 🙂 Jsem kazdopadne rada, ze flasce s dudlikem jsme se uplne vyhnuly.
ja naustky vymienam 😉 dokupujem 😉 ako kefku 😉 😀
ja mam ten hrncek a pouzivam ho ako odmerku 😠 MAtusko z neho nechcel pit, viac sa mu pacil obycajny hrncek s naustkom z IKEA za 69 korun 😀 Potom som kupila Canpol Babies hrnce a ten sa mu zapacil viac, akurat, ze tu poistku proti vyteceniu cajika mu davam prec ked pije. Mame aj Tupperware flasu s nauskom, ani tu nepouzivam. Maly nepil z flasky s cumlom, to sa mu vobec nepacilo.
Ale ako baby pisali, trvalo to chvilu, kym zacal pit z hrnceka.
Koupila jsem Mirince prave tento tyden taky Magic cup, je to jeji prvni flasticka. Libi se ji, ohmatava ji, okousava ji, ale to je vsechno, sat z ni neumi. Nevim, jak ji to naucit, jak ji s tim pomoct, aby pochopila, ze musi zatahnout, ze tohle jako neni jen kousatko... Zkousela jsme to a musi se fakt zatahnout docela silne, tak nevim, jestli na to vubec prijde. Nemate nejakej vylepsovak a urychlovak?
ana, vyssie som pisala.. ze som emke hlasno, takmer mlaskala, a tahala nahlas.. ukazovala som jej to cca 2tyzdne, a az potom to pochopila.. chce to trpezlivost 😉
nasi Terezce to nevyhovovalo nechtelo se ji tahat a nebavilo ji to u nas vyhozene penize ,mala pije ze sklenicky plastove nebo hrnecku od roku a staci to jeste ma ten z ikei zeleny a je stastna ma ho doted na ranni kakao pac je to pohodlne
Wlad: Tak to si nejsem uplne jista, jestli na to Mirincino IQ dosahne 😀
Ale 14 dni je dlouha doba, ja ji ho koupila totiz teprve dnes a predstavovala jsem si to tak, ze si to dvakrat, trikrat ocuca a pak uz pojede... 😝
anat:my to máme podobně,akorát s tím že to normálně umí,máme ho od konce roku,savičku pro 3měs.,ale někdy to používá jak kousátko,děsně se u toho řehní,někdy saje a pouští mi to ven,koukám jestli ubývá,když ne,tak měním savičku,no fakt tomu nerozumím,ale vím,že to dokáže,ať tam má čaj nebo šťávu,taky nevím co s tím,snad čas ukáže 😀 😝 😀
my sme kupili nieco podobne od 'nuk', ale tam fakt treba tahat, same nejde nic, tak sme kupili taky s gumenym nastavcom, ktory v podstate kvapka aj sam dole hlavou, a tento ide. nie je to ziadne terno ale pocuca. mne nechcel flasku vobec do pusy 😕
wladka, asi to aj ja vyskusam - myslim tu tvoju techniku ako dieta naucit pit z toho hrnceka 😅 😀
lebo moja ten naustok len hryzka, ona to ma ako hracku, nie ako hrncek 😀
my máme tento hrníček a je to jediná věc od aventu s kterou jsme spokojení.
od veci da sa k flasi avent kupit len nasadec?
ano da sa kupit, su dva v tom baleni 😉
huraaa 😅
Jamik s hrnčekom z Aventu nemám skúsenosti, ale z Tupperware.Mojej švagrinin syn mal tiež problém s pitím a z tohto hrnčeka pil.Dokonca ho objednala aj kamoške.Ten cucáčik na pitie nahrádza bradavku.Ak máš možnosť si ho objednať, tak to skús.Stojí 485.-sk je to dosť, ale oplatí sa. 😎