Ahojte, pouzivate nkektora dm kase pre babatka? Ja celkom nerozumiem, su vhodne od 5 mesiacov a v navode je ze pridajte plnotucne mlieko? Ved klasicke mlieko je nevhodne.
A druha otazka, ked robite nemliecnu kasu a pridavate mlieko tak ho primiesate v izbovej teplote alebo s vriacou vodou?
mame doma niekolko kasi, mliecnych aj nemliecnych - mliecne jasne s vodou, nemliecne s vodou alebo UM, kedze svojho mlieka tolko neodstriekam, takze u nas preferujeme mliecne a mam pokoj
@sandrahi ono tie s nemliecne zarobene s vodou su pekne hnusne aspon mne sa zda, ja by som krupicu s vodou nejedla 😂 a kupovat aj kase aj UM (mojho mlieka uz nemam tolko aby som 200 ml odstriekala) mi prislo zbytocne, tak takto kupim mliecnu kasu a zarobim s vodou a vsetci spokojni
Tak spravila som nemliecnu s vodou a ovocim.. ja by som skusila aj tu mliecnu rovno ale moj je na umelom a neviem ci sa uz moze kombinovat dalsie umele ktore obsahuju kase
no tak do nemliecnej daj UM, ktore teraz pouzivas a bude mliecna 🙂
@petamich ano jasne, to skusim najblizsie zas, len som sa nad tym zamyslela 🙂 ale ked si napisala ze kojis ale nemas na odsatie zas take mnozstvo tak mi uz davaju zmysel aj tie mliecne 😊
Ak by ste mala záujem ja predávam bio dojčenské nemliecne kaše za nákupné ceny , v prémiovej kvalite dovezené z Francúzska 🤗 nám sa veľmi osvedcili...mám ich aj tu na bazare
Pouzivam len dm kase a miesam len vodou mliecne aj nemliecne len vodou a do ryzovej nemliecnej pridavqm vyzivu ovocnu
Ja take zarabam s umelym mliekom alebo len vodou. A davam taku nie uplne vriacu vodu ale zas nie izbovu teplotu. Tak aby sa to dalo jest hned ale aby to bolo aj teple