Maminky help hilfe! Ta moja malinka potvorka uz treti den uplne odmieta prikrmy, doteraz celkom pekne papala no a uz treti den nic, zatne dasienka a place, nic do nej nedam len mlieko, a to som jej urobila maskrty co predtym mala rada. Poradte co robit, vasim drobcom chuti kazdy den? Ci len moja protestuje? :( :( :(
@darina85 Neboj sa. Moja odmietala tiez. Spociatku jej chutilo a potom zacala vymyslat. Plakala, sklbala sa a ked som do nej dostala 2 lyzicky tak to bol uspech. Nejaky cas to trvalo a zistila ze papkat sa proste musi. Ma vyse 7 mesiacov a papa vsetko zaradom a plnu misku. Ale aj teraz sa obcas stava ze nema svoj den a papat sa jej az tak nechce ale nakoniec sa da presvedcit. Na tuhu stravu si musi najprv zvyknut. Len to nevzdavaj a treba trpezlivost...skusat a skusat. A ako ti napisala h2...ma este len 6 mesiacov a vyzije hlavne z tvojho mliecka.
@darina85 Ahoj, nerob paniku, veď Tvoja malá má ešte len 6 mesiacov, to ešte naozaj vyžije hlavne z mliečka a príkrmy sú hlavne na vyskúšanie, my sme zavádzali príkrmy až od 7. mesiaca (môj synček sa narodil o 2 týždne skôr a bol veľmi maličký) a aj to veeeľmi postupne, po jednej lyžičke a tak. Daj tomu čas, všetko bude v poriadku. 🙂